W worldtrust Hectopat Katılım 21 Mart 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2015 #1 Peyer9 Merhaba, Aynı notebook modeline sahibim. Clover ekranında Yosemite kurulumu başlatamadım. Yapılması gerekenler ile ilgili bilgi verir misin. Teşekkürler...
Peyer9 Merhaba, Aynı notebook modeline sahibim. Clover ekranında Yosemite kurulumu başlatamadım. Yapılması gerekenler ile ilgili bilgi verir misin. Teşekkürler...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 22 Mart 2015 #2 Nasıl bir hata alıyorsunuz ? Intel + NVIDIA ise NVIDIA Kext'lerini sildiniz mi ?
Sin0w Kilopat Katılım 25 Ekim 2013 Mesajlar 631 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #3 Hatanızın yada takıldığınızın ekran görüntüsünü alıp buraya yükleyin, yardımcı olalım.
W worldtrust Hectopat Katılım 21 Mart 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2015 #4 Merhaba, Videoda anlattığınız gibi Nvidia klasörlerini sildim. Biosta Graphic mode integrated ve Ex. olarak değiştirilebiliyor. Integrated olarak şekilde 2 farklı test yaptım: Birincisinde ekteki işlemlere kadar gelip reset atıyor. İkincisinde tüm komut satırını silip, sadece GraphicsEnabler=Yes yazdığımda apple simgesi ekrana geldikten sonra reset atıyor.
Merhaba, Videoda anlattığınız gibi Nvidia klasörlerini sildim. Biosta Graphic mode integrated ve Ex. olarak değiştirilebiliyor. Integrated olarak şekilde 2 farklı test yaptım: Birincisinde ekteki işlemlere kadar gelip reset atıyor. İkincisinde tüm komut satırını silip, sadece GraphicsEnabler=Yes yazdığımda apple simgesi ekrana geldikten sonra reset atıyor.