Acer Aspire 5830TG Conextant Ses Sorunu

ThisisPunisher

Kilopat
Başlıkta belirttiğim cihazımda ses 30 seviyede iken sorun yok fakat sesi 100 yapınca birkaç saniye sonra cihazın sesi kesiliyor. Kulaklıkta ise sorun yok. Cihazı yeniden başlatınca ses tekrar geliyor. Driverlar güncel W10 Pro kullanıyorum. Sorun nedendir karşılaşan var mı benzer sorunla?
sorunu çözdüm arkadaşlar bilgisayarcı sol ses kablosunu vidaya sıkıştırıp kısa devre etmiş. Açıp baktım kısa devreyi çözdüm düzeldi. fakat bu seferde mikrofondan ses gitmiyor. Ama formattan önce gidiyordu. Driverda sorun yok

Son düzenleme:
Hocam hoparlör kablosu kısa devre yapmış. O yüzden. Şimdide I/O çipi yandı. Değiştirdik ama yok tepki yok herşey sağlam. Güç geliyor ama basıyorum düğmeye tepki yok. Çip yeni takıldı. Yarın bilgisayarcı tekrar bakıcak kontrol edicek diğer şeyleri

Biliyorum hocam cevabınız için tekrar teşekür ederim. Sesin kesilmesi kablosunun vidaya sıkışıp kısa devre yapmasından mış. O sorunu çözdükten sonra benim bi hatam yüzünden I/O yandı. Mecburen onuda değiştirdik. Şu anda herşeyiyle sorunsuz canavar gibi çalışıyor bilgisayar. Sadece bi ısınma sorunu var. Boştayken 43,48 arası. Yükte 80lere çıkıyor. Biraz yükselince oyunda fps düşüyor anlık sonra düzeliyor. Onada çözüm soğutucu kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı