Acer Aspire 5920G dahili ekran kartı var mı?

C@nitw0

Decapat
Daha fazla  
Bende "Acer Aspire 5920G" modeli olan bir dizüstü bilgisayar var bu laptopa uygun olan ekran kartları ve bu laptop ekran kartı olmadan çalışır mı? Yani Intel HD Graphics var mıdır? Saygılar...

Çözüm
Ahh eski laptopum... Kronik ekran kartı yanması oldu sizde de herhalde? :)
Hocam onboard ekran kartı var diye bir rivayet söz konusu. Ama ben görebilmiş değilim. Benim de herkes gibi ekran kartım yanmıştı. Tek çare yaptırmak. Ama yaptıracağında da 2 ayda yanacak tahminen. Maddi durumunuz müsaitse yenisini alın benim kanaatimce.
Ahh eski laptopum... Kronik ekran kartı yanması oldu sizde de herhalde? :)
Hocam onboard ekran kartı var diye bir rivayet söz konusu. Ama ben görebilmiş değilim. Benim de herkes gibi ekran kartım yanmıştı. Tek çare yaptırmak. Ama yaptıracağında da 2 ayda yanacak tahminen. Maddi durumunuz müsaitse yenisini alın benim kanaatimce.

Çözüm
Aynı bilgisayarı 3 sene kullandım benim de ekran kartı yanmıştı. Akıllanmayıp bir de ekran kartı almıştım. Ama tek sorunun GPU olmadığını, yanan GPU'nun, sokete de zarar verdiğini öğrendim. Öyle bir kırdım ki o bilgisayarı... İçinden geçtim resmen :D

Aynı bilgisayarı 3 sene kullandım benim de ekran kartı yanmıştı. Akıllanmayıp bir de ekran kartı almıştım. Ama tek sorunun GPU olmadığını, yanan GPU'nun, sokete de zarar verdiğini öğrendim. Öyle bir kırdım ki o bilgisayarı... İçinden geçtim resmen :D
Benim bayağı bir önce olmuştu. Ekran kartını hem nerden bulabileceğimi bilmiyordum hem pahalıydı. Parçaların çoğunu satıp geri kalan kısmını camdan aşağı atmıştım. Bizim arabanın üstüne gelmişti. :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı