bruhmen Femtopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6 21 Eylül 2020 #1 Acer Aspire 5 serisinde laptopum var. RX 580 eklenir mi? Yardım lütfen.
arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 21 Eylül 2020 #2 bruhmen dedi: Acer Aspire 5 serisinde laptopum var. RX 580 eklenir mi? Yardım lütfen. Genişletmek için tıkla... Thunderbolt girişi mevcut mu?
bruhmen dedi: Acer Aspire 5 serisinde laptopum var. RX 580 eklenir mi? Yardım lütfen. Genişletmek için tıkla... Thunderbolt girişi mevcut mu?
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #3 Laptop da ekran kartı değişmezsin. Değişirsin ama yani zor. Normal bir ekran kartı takılmaz.
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #4 arcaozen dedi: Thunderbolt girişi mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Thunderbolt girişi yok.
arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 21 Eylül 2020 #5 bruhmen dedi: Acer Aspire 5 serisinde laptopum var. RX 580 eklenir mi? Yardım lütfen. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bruhmen dedi: Acer Aspire 5 serisinde laptopum var. RX 580 eklenir mi? Yardım lütfen. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bruhmen Femtopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6 21 Eylül 2020 #6 Mehmet A dedi: Laptop da ekran kartı değişmezsin. Değişirsin ama yani zor. Normal bir ekran kartı takılmaz. Genişletmek için tıkla... Allah allah ben bilmiyordum ya sabir ya :d
Mehmet A dedi: Laptop da ekran kartı değişmezsin. Değişirsin ama yani zor. Normal bir ekran kartı takılmaz. Genişletmek için tıkla... Allah allah ben bilmiyordum ya sabir ya :d
arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 21 Eylül 2020 #7 bruhmen dedi: Acer Aspire 5 serisinde laptopum var. RX 580 eklenir mi? Yardım lütfen. Genişletmek için tıkla... Maalesef Thunderbolt girişi yoksa ekleyemezsiniz.
bruhmen dedi: Acer Aspire 5 serisinde laptopum var. RX 580 eklenir mi? Yardım lütfen. Genişletmek için tıkla... Maalesef Thunderbolt girişi yoksa ekleyemezsiniz.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 21 Eylül 2020 #8 Bir sürü Aspire 5 serisinden laptop var. Tam modelini belirtin. Thunderbolt portu varsa bağlayabilirsiniz. Eğer yoksa ve WI-FI kartınız lehimli değilse Exp Gdc aparatıyla bağlayabilirsiniz.
Bir sürü Aspire 5 serisinden laptop var. Tam modelini belirtin. Thunderbolt portu varsa bağlayabilirsiniz. Eğer yoksa ve WI-FI kartınız lehimli değilse Exp Gdc aparatıyla bağlayabilirsiniz.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #9 bruhmen dedi: Allah allah ben bilmiyordum ya sabir ya :d Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #10 Ekran kartı şöyle takarsın laptopun arkasını aç sonra wifi kartını sök sonra oraya oraya şunun gibi bir şey alman lazım Dosya Ekleri download.jpg 6,5 KB · Görüntüleme: 30
Ekran kartı şöyle takarsın laptopun arkasını aç sonra wifi kartını sök sonra oraya oraya şunun gibi bir şey alman lazım