Acer Aspire 6930G Upgrade?

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
Benim bilgisayarım Acer Aspire 6930g (Intel Core 2 Duo 2.0 Ghz, ATI Radeon HD 4650, 4 GB RAM). Bilgisayar için harcayabileceğim 2.000 TL param var. Ben bilgisayarımı bu parayla aldığım bir bilgisayarla değiştirirsem performans artışı ne kadar olur? Eğer %10-15 gibi bir artış olacaksa değiştirmek istemiyorum. Onun yerine biraz daha para biriktirip, 3D teknolojisi gelişinceye kadar bekleyip öyle bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Sizce doğru bir karar mı vermiş olurum? Kararım kötü ise bu paraya uygun masaüstü bir bilgisayar önerir misiniz?

Şu an kullandığın dizüstü bilgisayar gayet iyi fakat DirectX 11 desteği yok. Ben de HD 4650 ekran kartlı bir dizüstü kullanıyordum, şu anda HD 6700 ekran kartlı bir başka dizüstü PC’ye terfi ettim. 2000 TL’ye şu anda Sandy Birdge Core i7 işlemcili ve HD 6770M ekran kartlı bir dizüstü alabilme mümkün. HP Pavilion DV6-6020ET modeli 1850 TL civarında bir fiyat etiketine sahip ve şu an aldığın performansın iki katından fazla bir performans sunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…