Acer Aspire 7 A715-42 erken pil yıpranması

Yer
Nottingham
Öncelikle merhaba. Yaklaşık 3 ay önce aldığım Acer Aspire 7 A715-42 adlı bilgisayarımı aktif olarak kullanıyorum. Genelde oyun oynuyor veya videolar izliyorum. Yaklaşık 1 gün önce pilimin ne kadar yıprandığına bakmak istedim ve yüzde 11 civarı bir yıpranma gördüm. Bu 3 ay içinde şarj döngüsünü aşırı kullanmadım ve genellikle şarjdayken laptopu kullandım. Sizce laptopumu garantiye göndermeli miyim?

Öncelikle merhaba. Yaklaşık 3 ay önce aldığım Acer Aspire 7 A715-42 adlı bilgisayarımı aktif olarak kullanıyorum. Genelde oyun oynuyor veya videolar izliyorum. Yaklaşık 1 gün önce pilimin ne kadar yıprandığına bakmak istedim ve yüzde 11 civarı bir yıpranma gördüm. Bu 3 ay içinde şarj döngüsünü aşırı kullanmadım ve genellikle şarjdayken laptopu kullandım. Sizce laptopumu garantiye göndermeli miyim?
42G modelinden bir çok kullanıcı şikayetçi, kronik bir sorun mu bilmiyorum. Dilerseniz gönderebilirsiniz.(51G kullanıyorum bir sorun yaşamadım.)

42g modelinden birçok kullanıcı şikayetçi, kronik bir sorun mu bilmiyorum. Dilerseniz gönderebilirsiniz.(51g kullanıyorum bir sorun yaşamadım.)

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ediyorum. Ben şahsen üretim hatasından olabileceğini düşünüyorum ama tam olarak nedeni bilemiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı