Acer Aspire 7 A715-42G Aspire yazisindan ses geliyor

tomhardy2022

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar vida asindiktan sonra Aspire yazan pembe logodan ses geliyor bir şey kirildi ses geliyor. Anlamadim icinden parca sesi geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sag tarafdan ekrani tutunca ses geliyor.

Dosya Ekleri

• IMG20240809185423.jpg
    190,2 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG20240729154654.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG20240729154522.jpg
    166,3 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG20240729154452.jpg
    151,5 KB · Görüntüleme: 21
Kesin bir şey diyemem fakat menteşe veya kasada bir şeyler var bana kalırsa. Bendeki Aspire VX15'te menteşe sorunu çıkıyordu sürekli. Acer'ın genel olarak kasa kalitesi düşük oluyor.

Kesin bir şey diyemem fakat menteşe veya kasada bir şeyler var bana kalırsa. Bendeki Aspire VX15'te menteşe sorunu çıkıyordu sürekli. Acer'ın genel olarak kasa kalitesi düşük oluyor.

Hocam menteselerde degil ara Aspire eklenti yerinden ses geliyor neden kirilsa kirilidi. Parcalar vardi ses geliyordu gelmiyor.

@Ribozom hocam Aspire yazisinda ortasinda ses geliyor o vida asinmamisken ses gelmiuordu o gri bolme sisti icinde paracağımi var yoksa kirilacak mı?

Son düzenleme:
Valla bilemedim hocam. Vida kendi kendine mi böyle oldu?

Vallahi bilemedim hocam. Vida kendi kendine mi böyle oldu?

Uzun hikaye kanirttik hocam sonra mentesede sorun yok sag mentese kısmı Aspire ortadaki demire sikisiyor bir şey kirildi nasıl cozebiliriz anlamadim.

Vallahi bilemedim hocam. Vida kendi kendine mi böyle oldu?

Alt kasada coverdan dolayi oluyor icinde bir şeyler kirildi ama.hocam

Son düzenleme:
Uzun hikaye kanirttik hocam sonra mentesede sorun yok sag mentese kısmı Aspire ortadaki demire sikisiyor bir şey kirildi nasıl cozebiliriz anlamadim.

Alt kasada coverdan dolayi oluyor icinde bir şeyler kirildi ama.hocam
Kabul ederler mi bilmiyorum ama eğer bilgisayar acil lazım değilse bir servise gösterebilirsiniz. Elde tutmadan bir şey söylemek zor.

Kabul ederler mi bilmiyorum ama eğer bilgisayar acil lazım değilse bir servise gösterebilirsiniz. Elde tutmadan bir şey söylemek zor.

Haklisin hocam benim bir bilgisayarcim var ona bir baktiriyim.

Hocam mentesede degil orta Aspire yazan kisimdan donk diye ses geliyor. İcten bir şey kirildi ama.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…