B BirLaptopKullanıcısı Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 609 Çözümler 6 Yer Nottingham 13 Şubat 2023 #1 Merhaba şarj aletim yanımda değil, yanımda Samsung marka telefonlar için üretilen adaptör ve bir de USB-C kablom var, laptopumu şarj etmek istiyorum sizce şarj eder mi?
Merhaba şarj aletim yanımda değil, yanımda Samsung marka telefonlar için üretilen adaptör ve bir de USB-C kablom var, laptopumu şarj etmek istiyorum sizce şarj eder mi?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.856 Makaleler 9 Çözümler 1.034 13 Şubat 2023 #2 Hayır hocam, model desteklemiyor maalesef. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS B BirLaptopKullanıcısı Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 609 Çözümler 6 Yer Nottingham 13 Şubat 2023 #3 Artoria Pendragon dedi: Hayır hocam, model desteklemiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sağ olun başka yöntem var mı aleti şarj edebilmek için? Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Hayır hocam, model desteklemiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sağ olun başka yöntem var mı aleti şarj edebilmek için?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.856 Makaleler 9 Çözümler 1.034 13 Şubat 2023 #4 BirLaptopKullanıcısı dedi: Teşekkürler sağ olun başka yöntem var mı aleti şarj edebilmek için? Genişletmek için tıkla... AC invertorlar iş görebilir muhtemelen. Artı 0 Eksi
BirLaptopKullanıcısı dedi: Teşekkürler sağ olun başka yöntem var mı aleti şarj edebilmek için? Genişletmek için tıkla... AC invertorlar iş görebilir muhtemelen.