Acer Aspire 7 A715-42G nasıldır?

Konatus

Megapat
Yer
Tatooine
Daha fazla  
https://www.hepsiburada.com/acer-as...YV?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail

Az önce bir konunun altında sosyalden bir arkadaşımız bu bilgisayarı başka bir arkadaşımıza önermiş. Aylardır araştırıyor olmama rağmen bu bilgisayarı ilk defa gördüm. Nasıldır? Üzerindeki 5700U işlemci oyunlarda herhangi bir sıkıntıya sokar mı? Ben bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. 1-2 aydır bilgisayar alacağım ve bazı kişisel sebeplerden dolayı nasip olmadı daha alamadım. Ama bu bilgisayar hem çok kaba durmayan bir ofis bilgisayarı gibi de hoş durmakta. Soğutması nasıldır veya özellikleri nasıldır? Teşekkürler.

Peki hocam soğutması dayanıklılığı malzeme kalitesi bu konularda bilginiz var mı? YouTube'da tam olarak istediğim bir testini bulamadım bilgisayarın.
Malzeme olarak giriş-orta denebilir. Soğutma konusunda yeterli diye düşünüyorum. İşlemci zaten fazla güç çekmediği için ısınmıyor. Ayrıca uzun süre yüksek performans verebilmesi için VRM'lerin üstünde de fana bağlı soğutma bloğu var.

Tek eksiği depolama tarafında sadece 1 adet M.2 NVMe disk desteği olması. Bence alınır, fiyatı da uygun.

AAA oyunlarda ne vaat eder? Üzerindeki RTX3050 kaç Watt biliyor musunuz?

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim hocam, sağ olun.

Ekran kartı hakkında detaylı teknik bilgi bulamadım.

AAA oyunlarda ekran kartı modeline göre (max-q/p) 1650-1660 Ti performansı veriyor.
Yani orta ayarda akıcı oyun oynanır.

Son düzenleyen: Moderatör:
3050, 1650 ve 1650 Ti'den daha iyi bir kart. DLSS'i de var, bu sayede yeni oyunlarda falan bayağı iş görür orta yuksek ayarlarda. İşlemcisi de bildigim kadarıyla i5 10300, 10700 serisinden iyi. i7 zorladığı alanlar da var.
SSD'i bu fiyata cok bile. Bayağı uygun, ben de almayi düşünüyorum. Acer'in sitesinden baktığımda sanırım yeni bir ürün. YouTube'da forumlarda gerekli videolari incelemeleri olmamis ama yakinda cikar gibime geliyor ama islemcisi, ekran kartini, diger ozelliklerini birlestirince oldukca iyi bir laptopa benziyor ve Acer kalitesi, laptoplari genelde uzun gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende AN517-41-R1ja nh. Qaqey. 001 modeli var. Bannerlord maksimum sıcaklık 90 görüyorum. Sadece Chrome açık iken 55 derece falan var. Acer müşteri hizmetlerini aradığımda performans modeli dedi. Bu sıcaklıklar normal dedi. Eğer 95 çıkıyor ya da 100 oluyor kapanıyorsa sıkıntı olur. Servise gönderin bakalım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…