OkuyanGamer Picopat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #11 Acer Fedaisi dedi: Çok iyi bende alacağım. Genişletmek için tıkla... Ama waat düşük olduğu için cok ısınıyor.
Acer Fedaisi dedi: Çok iyi bende alacağım. Genişletmek için tıkla... Ama waat düşük olduğu için cok ısınıyor.
Mert Ukte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 1.463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #12 OkuyanGamer dedi: Ama waat düşük olduğu için cok ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Altına bisey koyuyorum. 75 dereceyi geçmiyor
OkuyanGamer dedi: Ama waat düşük olduğu için cok ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Altına bisey koyuyorum. 75 dereceyi geçmiyor
OkuyanGamer Picopat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #13 Mert Ukte dedi: Altına bir şey koyuyorum. 75 dereceyi geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Ama çok ısındığı için adam akıllı çalışmaz bilgisayar yorar. OkuyanGamer dedi: Ama çok ısındığı için adamakıllı çalışmaz bilgisayar yorar. Genişletmek için tıkla... Ama yüksek olursa cok rahat ve uzun çalışıyor.
Mert Ukte dedi: Altına bir şey koyuyorum. 75 dereceyi geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Ama çok ısındığı için adam akıllı çalışmaz bilgisayar yorar. OkuyanGamer dedi: Ama çok ısındığı için adamakıllı çalışmaz bilgisayar yorar. Genişletmek için tıkla... Ama yüksek olursa cok rahat ve uzun çalışıyor.