aallliiii Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 51 4 Eylül 2023 #1 Amazon.com.tr Bu laptop nasıldır? Ders ve oyun için düşünüyorum. 8 GB RAM ekleyebilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2023
bayburak Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 786 Çözümler 3 4 Eylül 2023 #2 Kullanıyorum bence adam olana çok bile.
aallliiii Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 51 4 Eylül 2023 #3 bayburak dedi: Kullanıyorum bence adam olana çok bile. Genişletmek için tıkla... Günde kac saat ekran süresi alıyorsun?
bayburak dedi: Kullanıyorum bence adam olana çok bile. Genişletmek için tıkla... Günde kac saat ekran süresi alıyorsun?
bayburak Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 786 Çözümler 3 5 Eylül 2023 #4 aallliiii dedi: Günde kac saat ekran süresi alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Bataryada kaç saat gittiğini soruyorsun sanırım, oyun oynarsan 2 saat, google da bişeyler yaparım yada film falan izlerim dersen 4 saate kadar çıkabiliyor.
aallliiii dedi: Günde kac saat ekran süresi alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Bataryada kaç saat gittiğini soruyorsun sanırım, oyun oynarsan 2 saat, google da bişeyler yaparım yada film falan izlerim dersen 4 saate kadar çıkabiliyor.