Çözüldü Acer Aspire 7 A715-43G-R233 Wi-Fi sürücüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bumnonism

Femtopat
Daha fazla  
1 hafta önce Acer Aspire 7 A715-43G-R333 modelini satın aldım, Windows 10 kurdum, her şey güzel diyecektim, bir baktım ki laptop hiçbir Wi-Fi'yı algılamıyor, bu konu hakkında araștırdığımda Acer driverlarinin web sitesinde model model sakladığını gördüm, ürün modelini girip baktığımda driverlar vardı ama sadece Windows 11 için, şimdi bilgisayara Wi-Fi driveri indirmeye çalışıyorum ancak olmuyor, Ethernet kablosu da yok, bu durumu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Telefonu USB ile bağlayın, ayarlarda Wi-Fi ve paylaşım gibi bir yer olur. Orada USB Tethering(Türkçesini unuttum siz bulursunuz) olacak. Onu açınca bilgisayar Ethernet gibi görüyor ve telefonun Wi-Fi'ya da mobil verisini bilgisayara verebiliyor.

Screenshot_20230207-170843.jpg
Telefonunuz Android ise USB üzerinden internet verebilirsiniz.

Telefonu USB ile bağlayın, ayarlarda Wi-Fi ve paylaşım gibi bir yer olur. Orada USB Tethering(Türkçesini unuttum siz bulursunuz) olacak. Onu açınca bilgisayar Ethernet gibi görüyor ve telefonun Wi-Fi'ya da mobil verisini bilgisayara verebiliyor.

Screenshot_20230207-170843.jpg

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı