Acer Aspire 7 A715-43G vs 51G

Bütçe
15.000

Muhammet 64

Hectopat
Yer
Denizli/Türkiye
R5 5625U işlemcili 43G modelini Amazon'dan satın aldım fakat kapanma sorunu var diye değişim istedim. Gelen ürünün de sağdaki USB girişi çalışmadığı için tekrar değişime gönderdim ve gelmesini bekliyorum. Bu süreçte işlemcisi daha iyi olan 51G modeli aynı fiyata düştü. Eğer yine sorunlu gelirse iade edip 51G modelini almayı düşünüyorum. Cihazın bildiğim tek sorunu menteşeleri ama onu da tek bir yerde gördüm. En fazla 15.000 verebilirim çünkü kartın limiti bu kadar. Sizce ne yapmalıyım? Başka cihaz önerisine de açığım.

@Artoria Pendragon @Astiva

Laptopu ne amaçla kullanıyordunuz? 1240p olan modeli alabilirsiniz, daha iyi olur. Şuna da bakabilirsiniz;

Oyun amaçlı kullanıyorum.

Baktım da pek farkı yok gibi sanki. Bir de Amazon'dan 6 ay taksitte faiz olmadığı için oradan almıştım. Sıkıntı olacak benim için.

Son düzenleme:
O zaman 1240p bulunan Aspire 7 alabilirsiniz. Ekran kartı watt değeri ve Nitro sens gibi farklılıkları var. Aspire 7 içinde Nitro sens kullanılabiliyordu bir şekilde fakat onu tam bilmiyorum.

O zaman 1240p bulunan Aspire 7 alabilirsiniz. Ekran kartı watt değeri ve Nitro sens gibi farklılıkları var. Aspire 7 içinde Nitro sens kullanılabiliyordu bir şekilde fakat onu tam bilmiyorum.

Evet ben kullanıyordum pek zor değil yapması. Ekran Kartı yalnızca 5W fazla sanırım yanlış görmediysem.

Bende bu laptopu almayı düşünüyorum ama kararsızım fiyatı çok düşük geldi, yorumları takip ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 51g almayı düşünüyorum, bu iş artık işin içinden çıkılmaz bir hal aldı bir an önce bir laptop alıp kurtulmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…