Benimki geldi hocam. Bu sefer gelen hiç açılmamış gibiydi ama cızırtı devam ediyor. şarjı felaket 1.5 saat gidiyor sadece. fakat çok kararsızım bu fiyata bu donanımda başka laptop yok napsam bilmiyorum
Benimki geldi hocam. Bu sefer gelen hiç açılmamış gibiydi ama cızırtı devam ediyor. şarjı felaket 1.5 saat gidiyor sadece. fakat çok kararsızım bu fiyata bu donanımda başka laptop yok napsam bilmiyorum
ederler niye etmesinler ama bu sefer direkt iade yaparım yaparsam. wifi sorunum yok çok kurcaladım tek sıkıntı şarj ve sessiz ortamda fark edilen cızırtı hadi cızırtıya alışırsın da şarjı bilemiyorum. ilk gelen kutuda broşürlerin kenarları hafiften yıpranmıştı ve touchpadin kenarında leke vardı. garanti belgesi de yoktu, bunda her şey temiz.
Ederler niye etmesinler ama bu sefer direkt iade yaparım yaparsam. Wi-Fi sorunum yok çok kurcaladım tek sıkıntı şarj ve sessiz ortamda fark edilen cızırtı hadi cızırtıya alışırsın da şarjı bilemiyorum. İlk gelen kutuda broşürlerin kenarları hafiften yıpranmıştı ve touchpadin kenarında leke vardı. Garanti belgesi de yoktu, bunda her şey tem.
Ederler niye etmesinler ama bu sefer direkt iade yaparım yaparsam. Wi-Fi sorunum yok çok kurcaladım tek sıkıntı şarj ve sessiz ortamda fark edilen cızırtı hadi cızırtıya alışırsın da şarjı bilemiyorum. İlk gelen kutuda broşürlerin kenarları hafiften yıpranmıştı ve touchpadin kenarında leke vardı. Garanti belgesi de yoktu, bunda her şey temiz.
ederler niye etmesinler ama bu sefer direkt iade yaparım yaparsam. wifi sorunum yok çok kurcaladım tek sıkıntı şarj ve sessiz ortamda fark edilen cızırtı hadi cızırtıya alışırsın da şarjı bilemiyorum. ilk gelen kutuda broşürlerin kenarları hafiften yıpranmıştı ve touchpadin kenarında leke vardı. garanti belgesi de yoktu, bunda her şey temiz.
Sarj süresi, google chrome ile dolaşıyorken, dakikada %1, eğer program oyun açıyorsam, %2 filan gidiyor. Yani max 2 saat gidiyor. Daha batarya yeni olmasına rağmen, ilerde 1 saat altına düşer. Macbook dışında, sarj süreleri hep böyle gider ama genellikle 4 saat gidiyor apple dışındakilerin ama bu laptop 2 saat işte fiyata göre normal.