Acer Aspire 7 A715-51G alınır mı?

Kendin MNG'ye verirsen 6 güne yeni cihaz elinde olur aramex evden alırsa 8 günü bulabilir

Kendin MNG'ye verirsen 6 güne yeni cihaz elinde olur aramex evden alırsa 8 günü bulabilir
Değişim istedim, iade oluşturdu bunlar sonra konuştum eğer zam gelirse farkını yardımcı oluruz diye ne iş anlamadım.

2.defa da kabul etti, windows orjinal kurmuştum, format mı atim yollamadan? özel dosyam filan yok, 3-4 günlük çünkü.

Son düzenleme:

Bir şey yapmanıza gerek yok hocam ama leke falan varsa temizleyip yollayın yeter

Benimki geldi hocam. Bu sefer gelen hiç açılmamış gibiydi ama cızırtı devam ediyor. şarjı felaket 1.5 saat gidiyor sadece. fakat çok kararsızım bu fiyata bu donanımda başka laptop yok napsam bilmiyorum
2.defa iade kabul edecekler mi? benim daha kargoda, amazona ulaşmadı.

Sarj süresi kötü, wifi sorunu yaşayanlar da varmış. Bu fiyata, bu donanıma dediğin gibi yok.

Açıldığını veya kullanılmış olduğunu nasıl anladın.

ederler niye etmesinler ama bu sefer direkt iade yaparım yaparsam. wifi sorunum yok çok kurcaladım tek sıkıntı şarj ve sessiz ortamda fark edilen cızırtı hadi cızırtıya alışırsın da şarjı bilemiyorum. ilk gelen kutuda broşürlerin kenarları hafiften yıpranmıştı ve touchpadin kenarında leke vardı. garanti belgesi de yoktu, bunda her şey temiz.

Genel olarak oyun PC'lerinin şarjı az gidiyor aslinda benimki de yarin gelecek karar verdiniz mi iade edip etmemeyi?

belli olmaz, bazen amazon red veriyor. Bende dikkat edeceğim açarken.

Genel olarak oyun PC'lerinin şarjı az gidiyor aslinda benimki de yarin gelecek karar verdiniz mi iade edip etmemeyi?
Sarj süresi, google chrome ile dolaşıyorken, dakikada %1, eğer program oyun açıyorsam, %2 filan gidiyor. Yani max 2 saat gidiyor. Daha batarya yeni olmasına rağmen, ilerde 1 saat altına düşer. Macbook dışında, sarj süreleri hep böyle gider ama genellikle 4 saat gidiyor apple dışındakilerin ama bu laptop 2 saat işte fiyata göre normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…