Acer Aspire 7 A715-51G alınır mı?

Eve gidince denerim hocam ama Amazon'da ürüne süre koymuşlar buyuk ihtimal zam gelecek bir an önce almanizi oneririm.

sistem boştayken veya hafif yük altındayken duyulabilir bir cızırtı sesi değil bu. bilgisayarın bileşenlerini ne zaman kullansan oluşan bir cızırtı daha çok. klavye fare touchpad. normal gelmedi bana
Cızırtı sesi hala devam ediyor mu ve herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?

Benimki geldi hocam. Bu sefer gelen hiç açılmamış gibiydi ama cızırtı devam ediyor. şarjı felaket 1.5 saat gidiyor sadece. fakat çok kararsızım bu fiyata bu donanımda başka laptop yok napsam bilmiyorum
Cızırtı sorununuz ne durumda hocam?

Hoparlörden çıt çıt ses gelen var mı?

Son düzenleme:
Cızırtı sesi hala devam ediyor mu ve herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?

Cızırtı sorununuz ne durumda hocam?

Hoparlörden çıt çıt ses gelen var mı?

Hocam benim laptopta cızırtı çok az geliyor oyun açınca artıyor fakat zaten fan sesinden cızırtıyı duyamiyosun çok degil.

Hocam benim laptopta cızırtı çok az geliyor oyun açınca artıyor fakat zaten fan sesinden cızırtıyı duyamiyosun çok degil.
Hoparlörde çıt çıt ses sorunu var mı? Sanki ses patlıyormuş gibi

cızırtı sesi şöyle kulagını daysan bile çok az duyulur inanılmaz sessiz oluyor çalışınca avs bazı uygulamalar açarsan çok hafif rahatsız etmeyecek fan sesi var ama ben 14300 e aldım ,daha yeni, şuan uçmuş

Ryzen 5625U'lu versiyon var bende, herhangi bir cızırtı duymadım. Normal kullanımda fan çalışmıyor. Fan çalışmıyorken de mi cızırtı var sizde?

Ben de Ryzen'lı modeli aldıktan sonra Intel aynı fiyata düştü diye, hem daha şık hem de bir tık daha iyi işlemciyi kaçırdım diye üzülüyordum ama sanırım bahtlı çıkmışım sıkıntısız kullanıyorum şimdilik. Gerçi ben yine Ryzen alırdım, Intel'e pek sıcak bakmıyorum Ryzen'dan sonra. Intel'in berabat sürücü yükleme sisteminden bıkmıştım.

Son düzenleme:
Evet Intel işlemcili daha iyi direk alın bence gayet iyi bende konusunu açtım bu işten anlayanlar ve bu laptopu kullananlar önerdi.

Merhaba Amazon'da 51g bitmiş geldiğinde 15000 bandında mı gelir yeniden sizce?
Ve sizce 43G mi 51 g mi alınır? Ya da başka bir öneriniz var mı? 15000 bandında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…