Ekstra ram taktığımızda fazla bir performans artışı olmadı, işim gereği yazılımla ilgilendiğim için premium kasa olması nedeni ile satın aldım düşük fps sebebi cihazın 3050'nin varsayılan watt değerinin altında olmasından kaynaklı.
Hocam Witcher 3 bende de düşük FPS veriyordu fakat BF1 internetteki FPS'ler ile aynı sonuçları veriyordu şu an maalesef garantide bilgisayarım birkaç defa fanına kıl girdi, çıkarmıştım son girişinde bir türlü düzeltemedim. Garantiye gonderdim, fan bozulmus dediler onu bekliyorum.
Cpunuz kaç watt kullanıyor? Ben Windows 11 kullanırken 20 watt civarı kullanıyordu FPS düşmesi yiyordum Windows 10'a geçip sürücülerini kendim kurdum 28-30 watt arası kullanıyor.
Cpunuz kaç watt kullanıyor? Ben Windows 11 kullanırken 20 watt civarı kullanıyordu FPS düşmesi yiyordum Windows 10'a geçip sürücülerini kendim kurdum 28-30 watt arası kullanıyor.
Cpunuz kaç watt kullanıyor? Ben Windows 11 kullanırken 20 watt civarı kullanıyordu FPS düşmesi yiyordum Windows 10'a geçip sürücülerini kendim kurdum 28-30 watt arası kullanıyor. D
hocam şöyle bir durum var ki ben aygıt yöneticisinden dahili grafik biriminin görüntü bağdaştırıcısını devre dışı bıraktığımda (sadece rtx 3050`yi kullanacağını garantilemek için öyle yapıyorum) FPS`im aşırı aşırı düşüyor. Valorantta 10 FPS falan alıyorum öyle diyim size. Acaba RTX ekran kartım mı arızalı ya da sürücü problemi mi var ki?
Hocam şöyle bir durum var ki ben Aygıt Yöneticisi'nden dahili grafik biriminin görüntü bağdaştırıcısını devre dışı bıraktığımda (sadece RTX 3050'yi kullanacağını garantilemek için öyle yapıyorum) FPS'im aşırı aşırı düşüyor. Valorant'ta 10 FPS falan alıyorum öyle diyeyim size. Acaba RTX ekran kartım mı arızalı ya da sürücü problemi mi var ki?