Acer Aspire 7 A715-51G alınır mı?

Bütçe
15500
Hocam dediğiniz gibi ram eklediğimde de pek bir FPS artışı olmadı ve yine düşük geliyor bana FPS`ler. Bilgisayarı sıfırlamayı deneyeceğim bakalım.

Cevapladığınız için teşekkürler hocam. Dual channel ram yapmama rağmen FPS drop yiyorum, bilgisayarı sıfırlamayı deneyeceğim.

Cpunuz kaç watt kullanıyor? Ben Windows 11 kullanırken 20 watt civarı kullanıyordu FPS düşmesi yiyordum Windows 10'a geçip sürücülerini kendim kurdum 28-30 watt arası kullanıyor.

Cpunuz kaç watt kullanıyor? Ben Windows 11 kullanırken 20 watt civarı kullanıyordu FPS düşmesi yiyordum Windows 10'a geçip sürücülerini kendim kurdum 28-30 watt arası kullanıyor.
başta windows 10 pro kurmuştum 14 15 wattlara kadar düşüyordu witcher 3 oynarken. Windows 11 proya geçtim ve durum hala aynı diyebilirim.

siz dptf kurmadınız mı? Watt değerleri artınca kayda değer fps farkı oldu mu?

Cpunuz kaç watt kullanıyor? Ben Windows 11 kullanırken 20 watt civarı kullanıyordu FPS düşmesi yiyordum Windows 10'a geçip sürücülerini kendim kurdum 28-30 watt arası kullanıyor. D

Evet işlemci 28 watt kullanması lazım yoksa ciddi droplar ve FPS kaybı oluyor.

Evet işlemci 28 watt kullanması lazım yoksa ciddi droplar ve FPS kaybı o

Evet işlemci 28 watt kullanması lazım yoksa ciddi droplar ve FPS kaybı oluyor.
hocam şöyle bir durum var ki ben aygıt yöneticisinden dahili grafik biriminin görüntü bağdaştırıcısını devre dışı bıraktığımda (sadece rtx 3050`yi kullanacağını garantilemek için öyle yapıyorum) FPS`im aşırı aşırı düşüyor. Valorantta 10 FPS falan alıyorum öyle diyim size. Acaba RTX ekran kartım mı arızalı ya da sürücü problemi mi var ki?

Yok bozuk olduğunu düşünmüyorum ben, sıfırdan bütün sürücüleri silip Windows 10 kurup denerseniz olacağını düşünüyorum.

Yok bozuk olduğunu düşünmüyorum ben, sıfırdan bütün sürücüleri silip Windows 10 kurup denerseniz olacağını düşünüyorum.
Teşekkür ediyorum hocam. Şimdi bilgisayarı sıfırlayacağım, bu zaten son çare gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…