Acer Aspire 7 A715-75G ekranı değiştirilmeli mi?

ALIMALP

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Laptopun monitörü 60Hz olduğundan yetersiz olduğunu düşünüyorum ve aynı modelin farklı monitörleri de var. Sizce laptop ekranını değiştirmeli miyim? Laptopumun modeli Acer Aspire 7 A715-75G.

Laptopun monitörü 60Hz olduğundan yetersiz olduğunu düşünüyorum ve aynı modelin farklı monitörleri de var. Sizce laptop ekranını değiştirmeli miyim? Laptopumun modeli Acer Aspire 7 A715-75G.

Saçma olur bence yani boşu boşuna masraf ve standart ekranın üstüne çıkabileceğinizi sanmam.

Laptopun monitörü 60Hz olduğundan yetersiz olduğunu düşünüyorum ve aynı modelin farklı monitörleri de var. Sizce laptop ekranını değiştirmeli miyim? laptopumun modeli Acer Aspire 7 A715-75G.

144 Hertz harici bir monitor al ben öyle yaptım daha süper oldu.

@706143 hocam nasılsın nasıl gidiyor Acer Aspire 7 termal fan temizliği yaptın mı kıral.

@ALIMALP elinizdeki bilgisayarın SNID numarasına göre destekleyen sürücüsü yoksa isterseniz 360 Hz takın yine 60 Hz çalışır.
1650 ekran kartı ile oyunlarda 144 FPS almadığınız sürece akıcılıkta da çok fark olmaz. Taşımayacaksanız harici bir ekran alıp bağlamak çok daha mantıklı olur. 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı