E EgePunch Kilopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #31 EgePunch dedi: Evet hocam Genişletmek için tıkla... Wifi sürücüsünü kurdum misal ama hala gözükmüyor wifi ethernet kablosuyla devam ediyorum Artoria Pendragon dedi: Hocam o cihaza Windows 11 kurun mümkünse, onda daha iyi çalışıyor hem performans hem driver olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam windows updateten 11 i kurabiliyor muyuz Son düzenleme: 2 Mart 2023
EgePunch dedi: Evet hocam Genişletmek için tıkla... Wifi sürücüsünü kurdum misal ama hala gözükmüyor wifi ethernet kablosuyla devam ediyorum Artoria Pendragon dedi: Hocam o cihaza Windows 11 kurun mümkünse, onda daha iyi çalışıyor hem performans hem driver olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam windows updateten 11 i kurabiliyor muyuz
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 2 Mart 2023 #32 EgePunch dedi: Hocam windows updateten 11 i kurabiliyor muyuz Genişletmek için tıkla... Kurabiliyor olman gerek.
EgePunch dedi: Hocam windows updateten 11 i kurabiliyor muyuz Genişletmek için tıkla... Kurabiliyor olman gerek.
E EgePunch Kilopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #33 Artoria Pendragon dedi: Kurabiliyor olman gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam win 11 i kurdum windows update baya bir driver yükledi beni ayriyetten yüklemem gereken bir driver var mı nasıl anlayabilirim
Artoria Pendragon dedi: Kurabiliyor olman gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam win 11 i kurdum windows update baya bir driver yükledi beni ayriyetten yüklemem gereken bir driver var mı nasıl anlayabilirim
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 3 Mart 2023 #34 EgePunch dedi: Hocam win 11 i kurdum windows update baya bir driver yükledi beni ayriyetten yüklemem gereken bir driver var mı nasıl anlayabilirim Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine girin hocam, ünlem olan var mı?
EgePunch dedi: Hocam win 11 i kurdum windows update baya bir driver yükledi beni ayriyetten yüklemem gereken bir driver var mı nasıl anlayabilirim Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisine girin hocam, ünlem olan var mı?
E EgePunch Kilopat Katılım 2 Aralık 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #35 Artoria Pendragon dedi: Aygıt yöneticisine girin hocam, ünlem olan var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır her şey normal gözüküyor Artoria Pendragon dedi: Aygıt yöneticisine girin hocam, ünlem olan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bu bilgisayarla valorantta ortalama kaç fps almam lazım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videodaki gibi 90-100 fpsim var 16 gb a çıkarsam bu kadar fark yaratıyor mu Artoria Pendragon dedi: Aygıt yöneticisine girin hocam, ünlem olan var mı? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 4 Mart 2023
Artoria Pendragon dedi: Aygıt yöneticisine girin hocam, ünlem olan var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır her şey normal gözüküyor Artoria Pendragon dedi: Aygıt yöneticisine girin hocam, ünlem olan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bu bilgisayarla valorantta ortalama kaç fps almam lazım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videodaki gibi 90-100 fpsim var 16 gb a çıkarsam bu kadar fark yaratıyor mu Artoria Pendragon dedi: Aygıt yöneticisine girin hocam, ünlem olan var mı? Genişletmek için tıkla...
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 4 Mart 2023 #36 EgePunch dedi: Hayır her şey normal gözüküyor. Hocam bu bilgisayarla Valorant'ta ortalama kaç FPS almam lazım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videodaki gibi 90-100 FPS'im var 16 GB'a çıkarsam bu kadar fark yaratıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yaratıyor hocam.
EgePunch dedi: Hayır her şey normal gözüküyor. Hocam bu bilgisayarla Valorant'ta ortalama kaç FPS almam lazım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu videodaki gibi 90-100 FPS'im var 16 GB'a çıkarsam bu kadar fark yaratıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yaratıyor hocam.