Acer Aspire 7 alınır mı?

Bütçe
15.000TL

asiloskis

Centipat
Merhaba ben bir oyuncu laptopu arıyorum ama bütçem fazla yok bir tane seçtim ancak iyi mi kötü mü bilmiyorum. Oynayacağım oyunlar GTA 5 Ark Survival Evolved gibi oyunlar. Kaç FPS alır? Yardımcı olursanız sevinirim. Bütçem 15.000TL

Alınmaz gelecekte çıkacak oyunları oynamak için rtx3060 ve 16gb ramli laptoplara bakın

Fazladan 1000 TL verilir mi bilmiyorum ama bu da var.

Bi bakabilirim teşekkürler

Alınmaz gelecekte çıkacak oyunları oynamak için rtx3060 ve 16gb ramli laptoplara bakınbütcem yetse almayı bende isterdim ama bütcem yetersiz

Alınmaz gelecekte çıkacak oyunları oynamak için rtx3060 ve 16gb ramli laptoplara bakınbütcem yetse almayı bende isterdim ama bütcem yetersiz

Servise işiniz düşmediği taktirde alınır ancak servise işiniz düşerse geçmiş olsun

Bütçe artmıyorsa, AAA oyunları ultra ayarlar ile 60 FPS oynanmak istenmiyorsa ve 4 saatlik pil ömrü önemli değilse alınabilir.
O kadar ağır oyunlar oynamayı düşünmüyorum zaten çoğu oyunda ultra değil yüksek veya orta ayarda 60 fps yeterli pilde yeterli zaten en fazla 1 veya 2 saat oynarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…