Opera'da falan kasma var zaten ama oyuna hiç girmedim. Takılıyor bazen masaüstü.
"MUX Switch" Bunu araştırırsan neden mümkün olmadığını ve neden pahalı laptoplarda mümkün olduğunu çok rahat şekilde anlayacaksındır.Birçok yol denedim BIOS'da da gözükmüyor, ekran kartının kullanımı %0 sürekli. Entegre ekran kartını nasıl devre dışı bırakacağım?
Bu olay pek de mümkün değil. Onun çalışması lazım. Yoksa hata verir.
"MUX Switch" bunu araştırırsan neden mümkün olmadığını ve neden pahalı laptoplarda mümkün olduğunu çok rahat şekilde anlayacaksındır.
Hayır dostum, GTX i veya RX her ney ise onu oyunlarda kullanabilirsin. APU Olan, Opera da falan olacaktır. Güç tasarrufu için yapılan bir şey bu aslında, siz kafede çalışırken piliniz uzun gitsin diye.E o zaman ekran kartını kullanamıyacağım?
Baktım ama anlamadım.
Hayır dostum, GTX'i veya RX her ne ise onu oyunlarda kullanabilirsin. APU olan, Opera da falan olacaktır. Güç tasarrufu için yapılan bir şey bu aslında, siz kafede çalışırken piliniz uzun gitsin diye.
Opera'da falan kasma var zaten ama oyuna hiç girmedim. Takılıyor bazen masaüstü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.