K Kollokay Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar oncelikle herkese merhaba, Acer Aspire 7 laptopa sahibim laptopta FN tusu ile performans modları arasında geçiş yapıyordum fakat hangi tuş oldugunu unuttum. Bilen varsa yazabilir mi acaba? FN+bir tus daha vardı sanki.
Arkadaşlar oncelikle herkese merhaba, Acer Aspire 7 laptopa sahibim laptopta FN tusu ile performans modları arasında geçiş yapıyordum fakat hangi tuş oldugunu unuttum. Bilen varsa yazabilir mi acaba? FN+bir tus daha vardı sanki.
Ruindry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 8 10 Mayıs 2024 #2 Fn + f olabilir mi?
K Kollokay Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #3 Ruindry dedi: FN + F olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Denedim oldu sağ olun teşekkür ederim.
Ruindry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 8 10 Mayıs 2024 #4 Kollokay dedi: Denedim oldu sağ olun teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Kollokay dedi: Denedim oldu sağ olun teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.