Phoyt Picopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 60 14 Şubat 2023 #11 Artoria Pendragon dedi: Bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Kendim yapabileceğimi düşünmüyorum ya. Bi bilgisayarcıya vereyim en iyisi.
Artoria Pendragon dedi: Bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Kendim yapabileceğimi düşünmüyorum ya. Bi bilgisayarcıya vereyim en iyisi.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 14 Şubat 2023 #12 Phoyt dedi: Kendim yapabileceğimi düşünmüyorum ya. Bir bilgisayarcıya vereyim en iyisi. Genişletmek için tıkla... İçinden bir şey çalmamasına dikkat et, fazla zor denemez ama riske atmak istemiyorsan ver.
Phoyt dedi: Kendim yapabileceğimi düşünmüyorum ya. Bir bilgisayarcıya vereyim en iyisi. Genişletmek için tıkla... İçinden bir şey çalmamasına dikkat et, fazla zor denemez ama riske atmak istemiyorsan ver.
Phoyt Picopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 60 14 Şubat 2023 #13 Artoria Pendragon dedi: İçinden bir şey çalmamasına dikkat et, fazla zor denemez ama riske atmak istemiyorsan ver. Genişletmek için tıkla... Babamın bir tanıdığımış. Sıkıntı olmaz.
Artoria Pendragon dedi: İçinden bir şey çalmamasına dikkat et, fazla zor denemez ama riske atmak istemiyorsan ver. Genişletmek için tıkla... Babamın bir tanıdığımış. Sıkıntı olmaz.