Acer Aspire 7 vs Acer Nitro 5

WFaith

Kilopat
Evet arkadaşlar aşağı yukarı aynı özellikteler ama Aspire 7 16 GB RAM'li ve fiyatı daha uygun. Benim için kullanım amacı, arada sırada oyun ama genel olarak gündelik kullanım. Fiyat olarak arada 1200 1300 TL gibi bir fark var sadece. Hangisini tercih etmeliyim?

Vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar aşağı yukarı aynı özellikteler ama Aspire 7 16 GB RAM'li ve fiyatı daha uygun. Benim için kullanım amacı, arada sırada oyun ama genel olarak gündelik kullanım. Fiyat olarak arada 1200 1300 TL gibi bir fark var sadece. Hangisini tercih etmeliyim?

Vs.

Güçlerine bakmadan söylüyorum ama U serisi işlemci alınmaz gibi düşünüyorum kendisi oyun işlemcisi değil. Bundan daha öncede GTX 1650 ve Ryzen 5 5500u işlemcili oyun bilgisayarı vardı baya uygun fiyatlara satıldı ilk zaman 9 10 bin civarında bunun fiyatı pek ucuz değil o yüzden bence tercih edilmez.

Vs.

Aspire iş bilgisayarı reis Nitro'yu tercih et bende Aspire kullanıyorum Fortnite bile açamıyor.

Güçlerine bakmadan söylüyorum ama U serisi işlemci alınmaz gibi düşünüyorum kendisi oyun işlemcisi değil. Bundan daha öncede GTX 1650 ve Ryzen 5 5500u işlemcili oyun bilgisayarı vardı baya uygun fiyatlara satıldı ilk zaman 9 10 bin civarında bunun fiyatı pek ucuz değil o yüzden bence tercih edilmez.
Sadece oyun amaçlı almıyorum. 144 Hz olan bir laptop arıyordum ve en uygun bu dikkatimi çekti. Diğer Nitro olan H işlemcili gözüküyor. Ama 8gb da ram eksikliği var. Arada 2 bin lira farka yaklaşıyor. Benim işimi görür gibi Aspire 7. Sadece oyun odaklı almıyorum çünkü. Bilemedim şimdi

Aspire iş bilgisayarı reis Nitro'yu tercih et bende Aspire kullanıyorum Fortnite bile açamıyor.
Hiç açmıyor mu? 3050 kartı var mantıken açması gerekmiyor mu ya

Vs.

Sonuç itibari ile Aspire aldım. İncehesap' ta epey bir indirim vardı. Piyasa fiyatının 2.5k altına geldi. Fiyatının düşük olmasından ve tam da ihtiyaçlarıma karşılık vermesinden dolayı çok memnunum.

Pek oyun oynamıyorum ama geçen Starfield' i indirdim. Normal ayarlarda 60 fps civarı alıyordum. Fan ve ısınma durumu normal bir laptopunkinden farklı değildi. Onun haricinde ufak tefek indie oyunlar oynuyorum gece uyumadan önce. Onlar için çokça da yetiyor. Sonuç itibari ile laptoptan gayet memnunum. Benim gibi sadece oyun değil de, iş oyun karışık alacak kişiler için öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı