A alprozkann Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 15 14 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar, W8.1 kurmak için kurulum USB hazırladım fakat boot menüde ne USB görünüyor ne başka bir şey, bomboş. Secure modu devre dışı bırakıp denedim yine olmadi. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar, W8.1 kurmak için kurulum USB hazırladım fakat boot menüde ne USB görünüyor ne başka bir şey, bomboş. Secure modu devre dışı bırakıp denedim yine olmadi. Ne yapabilirim?
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.784 Çözümler 70 Yer İzmir 14 Haziran 2023 #2 BIOS u sıfırlamayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS A alprozkann Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 15 15 Haziran 2023 #3 magicspears dedi: BIOS u sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam yine aynı. Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #4 Başka bir USB'yi görüyor mu bak. Artı 0 Eksi
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.784 Çözümler 70 Yer İzmir 15 Haziran 2023 #5 alprozkann dedi: Denedim hocam yine aynı. Genişletmek için tıkla... BIOS ta HDD de mi görünmüyor ? Görünmüyorsa eğer başka bir sorun var demek. Düzelmezse eğer BIOS pilini sökerek sıfırlamayı deneyin. Artı 0 Eksi
alprozkann dedi: Denedim hocam yine aynı. Genişletmek için tıkla... BIOS ta HDD de mi görünmüyor ? Görünmüyorsa eğer başka bir sorun var demek. Düzelmezse eğer BIOS pilini sökerek sıfırlamayı deneyin.
KS KS A alprozkann Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 15 15 Haziran 2023 #6 magicspears dedi: BIOS ta HDD de mi görünmüyor ? Görünmüyorsa eğer başka bir sorun var demek. Düzelmezse eğer BIOS pilini sökerek sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet,biosta da görünmüyor. Pili sökmeyi deneyeceğim sağolun. Artı 0 Eksi
magicspears dedi: BIOS ta HDD de mi görünmüyor ? Görünmüyorsa eğer başka bir sorun var demek. Düzelmezse eğer BIOS pilini sökerek sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet,biosta da görünmüyor. Pili sökmeyi deneyeceğim sağolun.