Almayın kardeşim. Ben kullanıyorum malzeme kalitesi kötü ve garantisi ilgisiz. Yarın servisine gidip yüz yüze konuşacağım bu PC bakan teknisyen ile olumlu sonuç alırsam bilgilendiririm. Garanti gönderirken aldığınız RAM sök öyle gönderirsiniz. Bende etiket vardı yırttım yenisini yapıştırdılar aynı bilgisayarı kullanıyorum. Kronik sorunu var cihazın. Kendi sitesinden hariç başka yerden sürücü kullanamıyorsunuz. Üreticin güncel sürücülerini kuramayınca ekranda yırtılmalar ve mavi ekran hataları sürekli alıyoruz. Arkadaşımda aldı aynı ve Acer topluluğuna bakarsan bu cihazla ilgili vazgeçebilirsiniz.
Not: Bilgisayarı almışsın okumadım sonradan gördüm. Bilgisayara dokunma vida yerleri çok dandik yapmışlar açarken çatladı. RAM yerine bir şey olmadı fakat HDD yeri vida yeri ve menteşenin olduğu vida koptu ne hikmetse. Garantiye gönderdim alt kasa ile ilgili sorun yok diye gönderdiler kırıldığı halde. Kendileri de sıkmış bu sefer HDD yeri çatlaktı şimdi de kırıldı. Garantiye gelirse sorun olmaz ama elinde kalmasın.

Çok pişmanım buraya ve arkadaşa önerdiğim için bilgisayarı kafamda kıracak arkadaş da. Severek aldığım bilgisayarda böyle sorunlar olunca üzülüyorum. Sizin şansınız da demeyin sadece bende olan bir şey değil genel kullananda olduğu için konuşuyorum. Bende olmuyor falanda demeyin Acer topluluğunda benim gibi çok şikayetler var ve arkadaş da olunca yazmış oluyorum.
Acer Aspire A315-41G-R5J4 Ekran Kartı Sürücüsünü Güncellemek