Acer Aspire A315-41G-R5J4 RAM Yükseltme Önerisi

Daha fazla  
Acer Aspire A315-41G-R5J4 model bir laptopum var. DDR4 4 GB bir RAM'i var. Cihaz ortalama bir performansa sahip fakat ben RAM yükseltip biraz daha iyi bir performans almak istiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

cpuz.jpg

Acer Aspire A315-41G-R5J4 model bir laptopum var. DDR4 4 GB bir RAM'i var. Cihaz ortalama bir performansa sahip fakat ben RAM yükseltip biraz daha iyi bir performans almak istiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Eki Görüntüle 941591

32 GB'a kadar yükseltebilirsin. Render felan alıyorsan 16-32 GB yapmanı tavsiye ederim . Oyunlarda 8-16 GB yeterli.

Eki Görüntüle 941591
Sanırım eksik tanımlamışım. Ben var olan 4 GB Rama bir tane daha Ram eklemek istiyorum. Yukarıda önerilen Ram modelleri cihazda bulunan Ram ile uyumlu çalışabilir mi ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı