Acer Aspire A315-41G RAM önerisi

Xouwei

Kilopat
Arkadaşım bu laptop'u satın aldı. Bellek kullanımı sürekli sınırda olduğundan dolayı RAM'in yetersiz olduğunu fark ettik. Ek olarak 4 GB daha satın almayı düşünüyor, uyumluluk v.b durumları nasıl anlayacağız? (DDR4 2133MHz 4 GB RAM mevcut şu anda).

Son düzenleyen: Moderatör:
CPU-Z | Softwares | CPUID indirin. Memory ve SPD yerlerin görüntülerini buraya paylaşın.
Arkadaşım şu anda evde değilmiş, en kısa zamanda ekran görüntülerini paylaşacağım.
CPU-Z | Softwares | CPUID indirin. Memory ve SPD yerlerin görüntülerini buraya paylaşın.
Değerler bu şekilde hocam, biraz geç oldu ama kusura bakmayın.
Değerlerde, 2666MHZ ve CL17 olarak gözüküyor, doğru mu acaba?
Kingston KVR26S19S8/4 4GB DDR4 2666Mhz Notebook Ram (Bellek) - incehesap.com Bu RAM ile laptop'un içinde bulunan ram uyumlu mudur acaba?

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 149
  • 2.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 143
Son düzenleme:
Doğrusu bu RAM olacak efendim. Bende aynı model vardı harici ekran kartı Radeon 535 olan model'den. Önceden alıp kullandım DUAL olup sorunsuz çalışıyordu. Aslen RAM 2400MHz hocam. Ben o PC THH ile iade ettim kronik sorunlu modeldi harici ekran kartı olan modelin de. Şuan Lenovo aldım ve yine 2400MHz RAM kullanıyor Lenovo bilgisayarımda. DDR4-2666 sizin en fazla 2666MHz olduğu göstermekte. Bende de 2400MHz RAM var bende de DDR4-2666 yazmakta. Bundan dolayı 2666MHz almanız gereksiz. 2400MHz RAM alın ben sorunsuz takıp kullanmıştım. Yeni bilgisayara aldığım RAM ihtiyaç olmayınca 2.el fiyatına aldığım fiyata satmıştım. Yükselmişti ben aldığımda ve 1 ay bile kullanamamıştım THH iade raporu gelince.

4 yanına 8GB takmıştım DUAL çalışıyordu. Onda sorununuz olmasın. Sizin attığınız RAM CL 19 değerine sahip gözüküyor.

8GB

4GB

M.2 SSD ve RAM takviyesi laptop'u garanti kapsamı dışına çıkarıyor mu? Eğer garantiden çıkıyorsa parçaları Acer'in servisine yollasak onlar takar mı acaba?

Kendin takarsan servise yollayınca garanti dışı kalır. Servise parçaları yollayıp kendileri de takıyor. O model elimde kaldı benim bence bulaşmayın kendiniz.
M.2 SSD için kasayı açmak gerekiyor, ancak RAM yuvası kolay bir şekilde açılıyor. RAM yükseltmesinde de garanti dışı kalıyorsa biraz saçma bence, yanıtlar için teşekkürler.

@SunSet

Acer Aspire A315-41G -R5J4 ürününü önerir misiniz? Bir yakınıma alacağım. Sabahtan beridir araştırıyorum sizdne başka teferruatlı konuşan olmamış bu cihazı. Hepsiburada'da 2600TL fiyatı.

Sizce alınır mı? Bir sıkıntısı var mı? Bunun yerine şunu alsam daha mı iyi olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…