Acer Aspire A315-42 alınır mı?

EnesOz124

Femtopat
Annem babam öğretmen ve bu uzaktan eğitim sürecinde zorlandılar. Ve PC arayışına girdim Masaüstü PC'den anlarım ama laptoptan pek anlamıyorum. Bir araştırma sonucu bu modeli buldum.

Hem fiyatı ucuz hem Ryzen5 hem 8 GB RAM 256 GB SSD derken biraz fazla cazip geldi.
Sizce iyi midir sorun çıkarır mı? Piyasada en iyi ve en ucuz bunu bulabildim. 4000 TL bütçe işe başka önerileriniz varsa açığım.

Fena cihaz değil. Biraz fan sesinden rahatsız olunabilir. O da BIOS Update ile azalıyormuş. Öyle ahım şahım bir PC değil ama bu özellikler bu fiyata gayet iyi ve işinizi görür.

256 GB depolama sizin için yeterli ise bence alınabilir. Günlük işleriniz için kullanacaksınız sanırım.

Bir arkadaşımda aynı işlemciden var. Garip bir şekilde yavaşlık söz konusu. Windowsun açılması, ufak tefek işlemler, yükleme süreleri herşey yavaş. Sorun nerde bilmiyorum. Oyun oynamak önemli değilse, yerinde olsam i5-1035g1 işlemcili bir model bakardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…