Clemandtime Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 464 Makaleler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #1 Sistem özelliklerim: Acer Aspire A315-42G AMD Ryzen 5 3500u Windows 10. Lütfen yardım edin çok oynamak istiyorum bütün ayarlar Low'da çözünürlük 1280x720 hiç mod yok. Dosya Ekleri Skyrim.PNG 53,2 KB · Görüntüleme: 48 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2021
Sistem özelliklerim: Acer Aspire A315-42G AMD Ryzen 5 3500u Windows 10. Lütfen yardım edin çok oynamak istiyorum bütün ayarlar Low'da çözünürlük 1280x720 hiç mod yok.
ATILGANs Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 153 17 Mart 2021 #2 Merhaba oyunu açmıyor mu yoksa kasıyor mu?
Clemandtime Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 464 Makaleler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #3 ATILGANs dedi: Merhaba oyunu açmıyor mu yoksa kasıyor mu? Genişletmek için tıkla... Kasıyor
ATILGANs Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 153 17 Mart 2021 #4 Clemandtime dedi: Kasıyor. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan oyunu görmesini sağlar misiniz?
Clemandtime dedi: Kasıyor. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan oyunu görmesini sağlar misiniz?
Clemandtime Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 464 Makaleler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #5 ATILGANs dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan oyunu görmesini sağlar misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende AMD var
ATILGANs dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan oyunu görmesini sağlar misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende AMD var
ATILGANs Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 153 17 Mart 2021 #6 Clemandtime dedi: Bende AMD var Genişletmek için tıkla... Bilgisayariniza modeline baktiğim da bir ekran karti olmasi lazim dı. Peki bilgisayariniz kaldirdigina emin misiniz oyunu.
Clemandtime dedi: Bende AMD var Genişletmek için tıkla... Bilgisayariniza modeline baktiğim da bir ekran karti olmasi lazim dı. Peki bilgisayariniz kaldirdigina emin misiniz oyunu.
Clemandtime Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 464 Makaleler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #7 ATILGANs dedi: Bilgisayariniza modeline baktiğim da bir ekran karti olmasi lazim dı. Peki bilgisayariniz kaldirdigina emin misiniz oyunu. Genişletmek için tıkla... Eskiden Kaldırıyordu ATILGANs dedi: Bilgisayariniza modeline baktiğim da bir ekran karti olmasi lazim dı. Peki bilgisayariniz kaldirdigina emin misiniz oyunu. Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı AMD Radeon Vega 8 Graphics Yeni PC aldım konu kapansın lütfen Son düzenleme: 5 Nisan 2021
ATILGANs dedi: Bilgisayariniza modeline baktiğim da bir ekran karti olmasi lazim dı. Peki bilgisayariniz kaldirdigina emin misiniz oyunu. Genişletmek için tıkla... Eskiden Kaldırıyordu ATILGANs dedi: Bilgisayariniza modeline baktiğim da bir ekran karti olmasi lazim dı. Peki bilgisayariniz kaldirdigina emin misiniz oyunu. Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı AMD Radeon Vega 8 Graphics Yeni PC aldım konu kapansın lütfen