Benim sistemim 4 GB RAM, Intel Core i5 7200U, NVIDIA GeForce MX130 ve Intel HD Graphics 620, 64. arkadaşımın detaylı bilmiyorum ama benden düşük 4 GB RAM, Intel Core i5 1GB ekran kartı bu kadar olması rağmen onda GTA 5, Fortnite oynatıyor düşük ayarlarda benim Fortnite deli gibi takılıyor, kasıyor onda düşük ayarlarda oynuyor en azından. CS:GO'da da FPS düşmesi oluyor tüm oyunlarda geçerli bu benim sistemim daha yüksek ve daha iyi çalışması lazım oyun için aldım. CS:GO bile oynatmıyor o derece arkadaşlar. Ramazan bayramınız mübarek olsun. Akıcı bir şekilde oynamak için ne yapmam lazım? Model Acer Aspire A315 53G 522W, bir de ben arkaplanda çalışan Discord, Steam vs. uygulamaları da kapatıyorum. Onda Discord ve Steam'da açık, artı oyunda açık 4 GB RAM olmasına rağmen.
Bu arada CPU ile alakası yok sanırım. Bir de tam bilmiyorum ama Windows 10'dan mı kaynaklı acaba? 4 GB RAM yetmiyor olabilir mi? 1903'ün son sürümü.
Bu arada CPU ile alakası yok sanırım. Bir de tam bilmiyorum ama Windows 10'dan mı kaynaklı acaba? 4 GB RAM yetmiyor olabilir mi? 1903'ün son sürümü.
Son düzenleyen: Moderatör: