Acer Aspire A315 53G 522W CS:GO'da kasıyor

Benim sistemim 4 GB RAM, Intel Core i5 7200U, NVIDIA GeForce MX130 ve Intel HD Graphics 620, 64. arkadaşımın detaylı bilmiyorum ama benden düşük 4 GB RAM, Intel Core i5 1GB ekran kartı bu kadar olması rağmen onda GTA 5, Fortnite oynatıyor düşük ayarlarda benim Fortnite deli gibi takılıyor, kasıyor onda düşük ayarlarda oynuyor en azından. CS:GO'da da FPS düşmesi oluyor tüm oyunlarda geçerli bu benim sistemim daha yüksek ve daha iyi çalışması lazım oyun için aldım. CS:GO bile oynatmıyor o derece arkadaşlar. Ramazan bayramınız mübarek olsun. Akıcı bir şekilde oynamak için ne yapmam lazım? Model Acer Aspire A315 53G 522W, bir de ben arkaplanda çalışan Discord, Steam vs. uygulamaları da kapatıyorum. Onda Discord ve Steam'da açık, artı oyunda açık 4 GB RAM olmasına rağmen.
Bu arada CPU ile alakası yok sanırım. Bir de tam bilmiyorum ama Windows 10'dan mı kaynaklı acaba? 4 GB RAM yetmiyor olabilir mi? 1903'ün son sürümü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum o sistem ile çok rahat CS:GO oynarsın, Windows 10 ile hiçbir alakası yok, Driver'ları kontrol etmeni öneriyorum eğer Driver'larda sorun yoksa temiz bir format işi kökünden çözecektir.

Dostum o sistem ile çok rahat CS:GO oynarsın, Windows 10 ile hiçbir alakası yok, Driver'ları kontrol etmeni öneriyorum eğer Driver'larda sorun yoksa temiz bir format işi kökünden çözecektir.

Oynanmıyor ama dostum çok donuyor kasıyor takılıyor anlamadım gitti HDD 5400 RPM bu arada RAM mi yetersiz anlamadım çok iyi oyna mam lazım CS:GO ama kasıyor. Fıstık gibi sistemde CS:GO donuyor takılıyor.

Kral tabii ki RAM'in performansa bir etkisi olur bütçen olduğun zaman en azından 8 yapmanı öneririm fakat CS:GO gibi bir oyunda 4 GB idare eder, dediğim gibi Driver'ların tam ise bir format çak yazılımsal işlemi tamamlamış olursun sorun geçmezse tekrar forumda bekliyor olacağım iyi gececeler.

Oynanmıyor ama dostum çok donuyor kasıyor takılıyor anlamadım gitti HDD 5400 RPM bu arada RAM mi yetersiz anlamadım çok iyi oyna mam lazım CS:GO ama kasıyor. Fıstık gibi sistemde CS:GO donuyor takılıyor.
güç ayarlarından yüksek performanslı bir plan oluşturunekran kartının driverının güncel olduğundan emin olun arama çubuğundan grafik ayarlarına girip csgo'u seçip seçeneklerden yüksek performans mx130'u seçin 4 gb ram tam olarak yeterli değil ve işlemci U serisinden yani güç tüketimini azaltmak için kısılmış bir işlemci ram'i 8 gb yaparsanız daha iyi olur .

Dostum, bilgisayar sağlam donanımlı zaten bu ayarları yapmadan da yüksek FPS alması lazım yazılımsal veya donanımsal bir sorun olduğu ortadadır.

Kardeş Intel Core i5 7200U içerisinde Intel HD 620 ekran kartını barındırır biraz araştırmanı tavsiye ederim.
kardeşim siz bunu üst düzey donanımlı gaming laptop falanmı zannediyorsunuz anlamadım ki hd620 ile başlatıyor oyunu bu yüzden takılma gibi sorunlar yapıyor mx 130 ile bile başlarsa max 90-100 fps.

Bilader sana üst düzey donanımlı gaming laptop diyen kim benim 6 yıllık bilgisayarım bile CS:GO sorunsuz oynatıyor sence donması takılması senin güç planlarınla alakalı mı? HD620 ile başlasa bile oynanmaz derece diyor adam, önce düzgün oku sonra tartışmaya gir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı