Acer Aspire A315 53G 522W CS:GO'da kasıyor

Birader güç planı diyorsun bilgisayar ne kadar watt elektrik kullanıcak bunu belirliyorsun dengeli güç planına alırsın bilgisayar bazı özelliklerini şarjın az kullanılması için kapatır.oyun hangi ekran kartını kullanacağını belirlersen oyun o ekran kartını kullanarak oyunu başlatır harici veyahut dahili,driverı eski sürüm olabilir güncellemesini tavsiye ediyoruz format diyorsunuz.daha ne diyeyim.

Kardeş yazılımsal bir sorun varsa formatla kökünden çözebilir anlamak mı istemiyorsun? Güç planı vs. dediklerin FPS arttırır bir sözümüz yok fakat o sistemin bu ayarları yapmadan zaten belli bir FPS alması lazım dayı sana bunu demeye çalışıyorum.

Oyunu açmıyor demiyor fps düşük olduğu için oyun kasıyor diyor format atsa bile tekrar oyuna girmeye çalışıcak yine aynı şeyi görecek oyunda ki kasma geçmeyecek yani format atsa bile hâlâ laf anlatıyoruz hata bende ***

Güzel kardeşim ben de diyorum ki yazılımsal bir sorun olabilir diyorum sana virüsten başla bütün herşeyine neyse uzatmaya gerek yok bildiğin yoldan git

Hocam bende MX230 var ASUS D509DJ BR038 8 GB 2666MHz RAM Gine droplar oluyor 3 FPS'ye kadar düşüyor 4 kere format attım çözülmedi.

Hocam bende MX230 var ASUS D509DJ BR038 8 GB 2666MHz RAM Gine droplar oluyor 3 FPS'ye kadar düşüyor 4 kere format attım çözülmedi.
D509J de ısınma sorunu var diye biliyorum sıcaklıktan dolayı 4-5 fps drop olabilir.

Arkadaşlar oyunu MX130 la başlatıyorum yüksek performansta. Bilgisayarın kendiside yüksek performansta her şey düşük ayarda her şey performans oyunda düşük ayarlarda ona rağmen oynanmıyor. Anlamadım gitti söveceğim ya bune en çöpten laptop bile oynatırken benimki oynatmıyor.

Zaten ben teknik servise verdim HDD'ye vurmuştum HDD'si değiştirildi tertemiz bir HDD hiçbir sıkıntı yok yani haliyle formatta atıldı. Alırken mağazacı Fortnite oynarsın CS:GO oynarsın dedi. Oynanmıyor hiçbir şey.
Driver güncelledim diyelim ki o yeterli olur mu sitesinden driverlerı indiriyim mi?
Zaten MX130 la başlatıyorum zaten FPS yüksek oluyor ama takılma oluyor sürekli hiç geçmeyen donma takılma kasma.
Sanırım işlemciden dolayı. Oyunlarda nasıl adıcaz işlemciyi. U serisi güç tasarrufuymuş sanırım ama oynanmaz ki yani oyunlarda nasıl adıcaz yüksek performansı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…