Birader güç planı diyorsun bilgisayar ne kadar watt elektrik kullanıcak bunu belirliyorsun dengeli güç planına alırsın bilgisayar bazı özelliklerini şarjın az kullanılması için kapatır.oyun hangi ekran kartını kullanacağını belirlersen oyun o ekran kartını kullanarak oyunu başlatır harici veyahut dahili,driverı eski sürüm olabilir güncellemesini tavsiye ediyoruz format diyorsunuz.daha ne diyeyim.
Kardeş yazılımsal bir sorun varsa formatla kökünden çözebilir anlamak mı istemiyorsun? Güç planı vs. dediklerin FPS arttırır bir sözümüz yok fakat o sistemin bu ayarları yapmadan zaten belli bir FPS alması lazım dayı sana bunu demeye çalışıyorum.
Kardeş yazılımsal bir sorun varsa formatla kökünden çözebilir anlamak mı istemiyorsun? Güç planı vs. dediklerin FPS arttırır bir sözümüz yok fakat o sistemin bu ayarları yapmadan zaten belli bir FPS alması lazım dayı sana bunu demeye çalışıyorum.
Oyunu açmıyor demiyor fps düşük olduğu için oyun kasıyor diyor format atsa bile tekrar oyuna girmeye çalışıcak yine aynı şeyi görecek oyunda ki kasma geçmeyecek yani format atsa bile hâlâ laf anlatıyoruz hata bende ***
Oyunu açmıyor demiyor fps düşük olduğu için oyun kasıyor diyor format atsa bile tekrar oyuna girmeye çalışıcak yine aynı şeyi görecek oyunda ki kasma geçmeyecek yani format atsa bile hâlâ laf anlatıyoruz hata bende ***
Güzel kardeşim ben de diyorum ki yazılımsal bir sorun olabilir diyorum sana virüsten başla bütün herşeyine neyse uzatmaya gerek yok bildiğin yoldan git
Arkadaşlar oyunu MX130 la başlatıyorum yüksek performansta. Bilgisayarın kendiside yüksek performansta her şey düşük ayarda her şey performans oyunda düşük ayarlarda ona rağmen oynanmıyor. Anlamadım gitti söveceğim ya bune en çöpten laptop bile oynatırken benimki oynatmıyor.
Kral tabii ki RAM'in performansa bir etkisi olur bütçen olduğun zaman en azından 8 yapmanı öneririm fakat CS:GO gibi bir oyunda 4 GB idare eder, dediğim gibi Driver'ların tam ise bir format çak yazılımsal işlemi tamamlamış olursun sorun geçmezse tekrar forumda bekliyor olacağım iyi gececeler.
Zaten ben teknik servise verdim HDD'ye vurmuştum HDD'si değiştirildi tertemiz bir HDD hiçbir sıkıntı yok yani haliyle formatta atıldı. Alırken mağazacı Fortnite oynarsın CS:GO oynarsın dedi. Oynanmıyor hiçbir şey.
güç ayarlarından yüksek performanslı bir plan oluşturunekran kartının driverının güncel olduğundan emin olun arama çubuğundan grafik ayarlarına girip csgo'u seçip seçeneklerden yüksek performans mx130'u seçin 4 gb ram tam olarak yeterli değil ve işlemci U serisinden yani güç tüketimini azaltmak için kısılmış bir işlemci ram'i 8 gb yaparsanız daha iyi olur .
Driver güncelledim diyelim ki o yeterli olur mu sitesinden driverlerı indiriyim mi?
Zaten MX130 la başlatıyorum zaten FPS yüksek oluyor ama takılma oluyor sürekli hiç geçmeyen donma takılma kasma.
Sanırım işlemciden dolayı. Oyunlarda nasıl adıcaz işlemciyi. U serisi güç tasarrufuymuş sanırım ama oynanmaz ki yani oyunlarda nasıl adıcaz yüksek performansı?