Acer Aspire A315 alınır mı?

Muhammed Aloglu

Femtopat
Acer Aspire A315-42-R4AA AMD Ryzen 3 3200U 8GB 256GB SSD Fiyatı

Merhabalar.

Bu linkteki laptop benim için uygun mudur acaba? Bu fiyata güzel masaüstü toplanır ama sık sık ziyarete gittiğim için bir de iş için laptop lazım almışken oyun da oynansın istiyorum da :)

Bu laptop ta Apex Legends, Valorant, GTA 5 oynayabilir miyim acaba ona göre alacağım da?

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer Aspire A315-42-R4AA AMD Ryzen 3 3200U 8GB 256GB SSD Fiyatı

Merhabalar.

Bu linkteki laptop benim için uygun mudur acaba? Bu fiyata güzel masaüstü toplanır ama sık sık ziyarete gittiğim için bir de iş için laptop lazım almışken oyun da oynansın istiyorum da :)

Bu laptop ta Apex Legends, Valorant, GTA 5 oynayabilir miyim acaba ona göre alacağım da?

Oynanabilir. Fakat zorlanabilir bu laptop iş laptopu gibi ama oynanır derecede.

Harici grafik olmadığı için Apex Legends ve GTA 5 gibi ağır oyunlarda sıkıntı çekersiniz zaten 8gb ram bile günümüz oyunlarında yetersiz kalıyor bir de ekran kartına 2gb ayrılmış olarak gelirse kaldı 6gb ram. CS:GO ve Valorant gibi oyunları oynatır diye düşünüyorum ama üstü zor. Eğer 2x4 değil de 1x8 ram olarak gelirse CS:GO ve Valorant gibi oyunlarda da sıkıntı çekebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı