Acer Aspire A315 laptop CTRL basmadan açılmıyor

Daha fazla  
Arkadaşlar laptop normal açma tuşuna basınca veya basılı tutunca açılmıyor fakat CTRL'yi basılı tutup açınca açılıyor. Fakat CTRL'yi bıraktığım andan 2-3 saniye sonra laptop tekrar kapanıyor. Sorun nedir?

Kontrolü elden bırakmamalısın.... laptop hangi laptop canım benim? Daha önce açılıyorken neye basıyordun? Ne değiştirdin ne yaptın... Sana göre laptop, bana göre süt.

Kontrolü elden bırakmamalısın... Laptop hangi laptop canım benim? Daha önce açılıyorken neye basıyordun? Ne değiştirdin ne yaptın... Sana göre laptop, bana göre süt.

Vallahi hocam bu sorun olmadan önce normal şekilde açıyordum laptopu. Sorun şuradan sonra başladı; ben laptopu masaüstünde açık bir şekilde masaya bırakmıştım yemek yemek için geldiğimde uyku moduna girdi sandım ama ilk başlarda açma tuşuna tıklayınca falan açılıp geri kapanıyordu şu anda sadece açma tuşuyla hiç açılmıyor. Laptop model Acer Aspire 3 A315 41g R5J4.

Güvenli modda başlatmayı denedin mi? Denemediysen bir güvenli modda başlatma yaz işletim sistemine göre, oradan devam et bakalım. Uyku modunda döngü/loopa girmiştir belki.

Güvenli modda başlatmayı denedin mi? Denemediysen bir güvenli modda başlatma yaz işletim sistemine göre, oradan devam et bakalım. Uyku modunda döngü/loopa girmiştir belki.

Bazen sorun gider ekranı çıkıyor orada güvenli moda giriş var. Bir deneyeyim. Güvenli moda girip çıkınca duzeliyor mu?

Bazen sorun gider ekranı çıkıyor orada güvenli moda giriş var. Bir deneyeyim. Güvenli moda girip çıkınca duzeliyor mu?
Sen bir girebil de güvenli mod'a, oradan çıkmadan bir hdd taraması yapmayı akıl edersin diye umuyorum aslında, tüm bahsimi buna oynadı sağduyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…