Acer Aspire A315 Laptop Önerisi

Acer alt segment almayın aldırmayın. Yazılım konusunda kronik oluyor ve servis anlamda cebinizi yakan Türkiye'de.

FHD IPS ekranlı ve Radeon 540 ekran kartına eş değerli bilgisayar.

Bu da benim kullandığım model. Şu anlık batarya performansı hariç güzel bilgisayar. Ortalama 3 saat geçmediği için söylüyorum. Bu modelin Intel alan arkadaş da aynı değerleri aldığı söyleyenler var.

Ryzen 5 3500u olani mi aldin ikisi arasinda hangisini secmem daha uygun olur low ayarlarda gta online oynarim birde csgo ve daha onemlisi programlama yaparim

Ben 2500U ve Radeon 540 olan modeli kullanıyorum. HD ekrana sahip bilgisayar. Yüksek orta ayarlarda sabit 60FPS alıp oynuyorum. Ekran 60Hz olduğu için. En düşük ayarlarda 125 FPS çıkıyor CS:GO oyununda. GTA 5 oynamadım. GTA 5 6 senelik eskli dizüstü bilgisayarda düşük orta ayarlarda ortalama 30 FPS oynamıştım zamanında bunu düşünerek oynayabilir. Eğer FHD ekranlı olanı alırsanız Radeon 540 veya 3500U Vega 8 fark etmez benim ayarlardan daha düşük FPS alacağı kesin. Ben 60 alıyorsam aynı ayarda FHD yarı yarıya FPS kaybı olabilir yer yer tabi. Film ve çizim için FHD IPS ekran daha avantajlı oluyor.

Peki fhd ekranda 3500u islemci ile 720p de oyun oynarken fps kaybı yaşanır mı? 1080p acma şartım yok tabiki

1080p ekranda 720p oynarsan yazılar kocaman olur. Görüntü cidden berbat ötesi oluyor. Ben alırken neye göre alacağımı düşünerek 720p aldım. 1080p oyun için oyuncu PC alacaksın. 1080p film izlemek ve günlük performans için alınan cihazlar. Ben 1080p alırsam oyun için en kötü MX150 alırım dediğin oyunlar için.

peki aldıgın laptopda ram lehimli mi ?

4GB RAM lehimli 4GB slot girişine takılı. Tek slot var. 8GB ve 16GB RAM takılabilir.
reis bir yardım ette siparis vereyim iki secenek arasındayım ne alacam bilmyorum surekli para eline gecen biride değilim almışken sağlam alayım sence hangisini almalıyım ögrenciyim proglamlama çalışmak istiyorum ve arkadaşlarımla arada sırada GTA ve csgo düsük ayarlarda oynasamda yeter

Selamlar. Konuyu baltalamak gibi oluyor ama fikirlerinizi merak ettim. Bu gunler icinde bende acer 315 model bir laptop alma dusuncesindeyim. I5 8250-mx130 4 gb ram 255 ssd fhd ayni sekil ryzen 5 3500u radeon 540x olan versiyonuda var. Tercih yapamiyorum 4 gb ram daha alip 4+4 yapicam. Amd olan sistem 2800 lira Intel sistem 2900 liradan satisi var. 140 tl de ekstra ram ucreti vericem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…