Acer Aspire A315 laptopta FN + F kombinasyonu yalnızca tek modda çalışıyor

atomic991

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, benim Acer marka bir Laptop'ım var. Ofis laptopu olarak geçiyor. Kullanma kılavuzunda, FN + F tuş kombinasyonunun fan modunu sessiz, normal ve performans arasında değiştirdiği yazıyor. Ancak bende sadece normal modu gösteriyor. Bu bir hata mı, yoksa normal bir durum mu, anlayamadım. Eğer hata ise nasıl çözebilirim veya diğer modlara nasıl geçiş yapabilirim?

Özellikler:

Acer Aspire 3 A315-59G-57nu

Ekran boyutu:
15.6 inç

Ekran çözünürlüğü:
1920 X 1080 piksel

İşlemci modeli:
Intel Core i5-1235U

Bellek (RAM):
8 GB

İşletim sistemi:
Windows 11 Pro

GPU modeli:
NVIDIA GeForce MX550

2. GPU modeli:
Intel Iris Xe Graphics

Sabit disk (SSD) boyutu:
512 GB

Bütün özellikler: Laptopum

Hocam genelde o tuşların tam çalışması için laptopun bazı uygulamalarının yüklü olması gerekebiliyor.

Burada tahminimce uygulamalar sekmesindeki programlardan birini kurunda içerisinde fanla ilgili bir ayar menüsü göreceksiniz. Sonrasında kısayolun bahsettiğiniz gibi çalışacağını düşünüyorum.

Hocam genelde o tuşların tam çalışması için laptopun bazı uygulamalarının yüklü olması gerekebiliyor.

Burada tahminimce uygulamalar sekmesindeki programlardan birini kurunda içerisinde fanla ilgili bir ayar menüsü göreceksiniz. Sonrasında kısayolun bahsettiğiniz gibi çalışacağını düşünüyorum.
Hocam, dediğiniz gibi uygulamalar sekmesindeki iki programı da indirdim, ancak içinde fanla ilgili bir ayar yoktu. Üstüne sürücüler kısmında da bazı sürücüleri kurdum, ancak bir işe yaramadı. Muhtemelen bilgisayarım oyuncu bilgisayarı olmadığı için fan ayarı kontrol edilemiyor. Yine de cevabınız ve yardımınız için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı