Acer Aspire A514-56GM-597F kaç tane RAM slotu var?

GenShepherd

Decapat
Bu cihazda 2 slot takılıp çıkartılabilir RAM mi var yoksa sadece 1 tane mi takılabiliyor? Takılabiliyorsa hangi RAM'i ve 16 ya da 32'lik mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisinde CPU-Z de 1 slot boş gösteriyor. Emin olamadım boş yere kapağı açıp garantiden etmek istemiyorum.

Ne görev yönetici ne de CPU-Z veya AIDA64, hiçbiri slot bilgisini kesin vermez. Kapağı da açmak garantiden çıkartmıyor bu arada. Kaynaklar belli içi belli, maalsef.

Ne görev yönetici ne de CPU-Z veya AIDA64, hiçbiri slot bilgisini kesin vermez. Kapağı da açmak garantiden çıkartmıyor bu arada. Kaynaklar belli içi belli, maalsef.

Sözünüze güvenerek arka kapağı açtım sayın modum ve sevindirici haber 2 slotta kullanılabilir.

Yeni RAM ne alabilirim, ne kadar destekler, hangi RAM'i önerirsiniz?

Dosya Ekleri

• 13.jpeg
    117 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Sözünüze güvenerek arka kapağı açtım sayın modum ve sevindirici haber 2 slotta kullanılabilir.

Yeni RAM ne alabilirim ne kadar destekler hangi RAM'i önerirsiniz?

İlginç, siz model kodunu doğru yazdığınıza emin misiniz konuya? Hem laptop Media hem bilenden aldan kontrol ettim çünkü. RAM önerisi için CPU-Z indirip Memory ve SPD bölümlerinden ekran görüntüsü atar mısınız?

Kodu burada ama arka kapağı takamadım açıkçası şu an onu takmak istemiyorum Çıkartırken bayağı zorlandım.

Dosya Ekleri

• 14.jpeg
    57,4 KB · Görüntüleme: 53
Kodu burada ama arka kapağı takamadım açıkçası şu an onu takmak istemiyorum Çıkartırken bayağı zorlandım.

Gerçekten ilginç. İlk açılışı ise normal zor açılmasının.

Umarım iş görür.

Dosya Ekleri

• 15.jpeg
    117,9 KB · Görüntüleme: 39
  • 16.jpeg
    134,3 KB · Görüntüleme: 34

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…