Çözüldü Acer Aspire A515-41G RAM desteği nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Edward Crash

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Dizüstü PC'min ne kadar RAM desteklediğini öğrenmek istiyorum.
Nasıl öğrenebilirim?

• İşlemci: Quad Core AMD A10-9620p, 2500MHz.
  • Anakart: Acer Aspire A515-41G
  • Ekran kartı: AMD Radeon 500series(RX540)
  • RAM: 8 GB.
  • HDD: 1TB (SSD yok)

Bir arkadaşımdan aldım. Kendisinin bilgisayarı olduğu için bu dizüstü bilgisayarı bana sattı. Şu anda driverlarını vesaire yükleyip CS:GO oyununa girip test etmek istediğimde en düşük ayarlarda 20 30 FPS aldığımı gördüm, kendisi bana çoğu oyunu açabildiğini söylemişti ben mi kazık yedim acaba yoksa eksik vesaire var mıdır? Yükseltebileceğim bir şeyi var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
8x2 olarak 16 GB RAM desteği mevcut;

Ekstra olarak SSD takabilirsiniz.

Çözüm
8x2 olarak 16 GB RAM desteği mevcut;

Ekstra olarak SSD takabilirsiniz.

Peki CS:GO gibi bir oyunda 30FPS almam normal mi? GTA V oynamayı düşünüyordum şu an yüklesem oynayamam gibi düşünüyorum, ve laptopa uyacak SSD ve RAM'leri nereden bulabilirim nasıl bilebilirim?

Peki CS:GO gibi bir oyunda 30FPS almam normal mi? GTA V oynamayı düşünüyordum şu an yüklesem oynayamam gibi düşünüyorum, ve laptopa uyacak SSD ve RAM'leri nereden bulabilirim nasıl bilebilirim?

Normal olduğunu sanmam, RAM alıp deneyin. İşlemciniz hakkında çok az bilgi var, iyi görünmüyor. CS:GO işlemci temelli. Format atın ve 3. parti bir yazılım kullanmayın driver için. Eğer öyle bir işlem yaptıysanız temiz kurulum yapıp kendi sitesinden driver kurun.

Normal olduğunu sanmam, RAM alıp deneyin. İşlemciniz hakkında çok az bilgi var, iyi görünmüyor. CS:GO işlemci temelli. Format atın ve 3. parti bir yazılım kullanmayın driver için. Eğer öyle bir işlem yaptıysanız temiz kurulum yapıp kendi sitesinden driver kurun.

Format sonrası neler kurmam gerektiğini çok bilmiyorum, detaylı bakabileceğim bir yer var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı