Acer Aspire A515-51-539J Alınır mı?

Küçük Emrah

Kilopat
Bu laptopu çoğunlukla oyun oynamak için almak istiyorum. Ekran kartı iyi. RAM'i sonradan eklerim. Bu fiyata alabileceğim, daha iyi bir ürün varsa benimle paylaşabilir misiniz? Bu laptopu alayım mı? Şimdiden teşekkürler.

Bana sorarsan eğer oyun oynamak için bir bilgisayar alacaksan kasa bir bilgisayar al ama eğer yok ben leptop alacağım diyorsan bu bilgisayar işini görecektir ancak ram miktarı düşük aldıktan sonra 8 gb ram ekleme yaparsan veya 4 gb ramı çıkarıp 8+8 yaparsan iyi olur 4 gbda satarsın en azından eline para geçmiş olur.

1080p oyun oynamak için yetersiz bir laptop. Laptop almak zorunda iseniz biraz daha birikim yapmanızı tavsiye ederim.

1080p oyun oynamak için yetersiz bir laptop. Laptop almak zorunda iseniz biraz daha birikim yapmanızı tavsiye ederim.
720P custom aya5rlarda oynarım. Önemsiz şeyleri lowest texture detayını high yapınca 30 40 arası alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…