Acer Aspire A715-42G laptopa SSD ve RAM ekleme

Tolga277

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben Acer Aspire A715-42G model laptop kullanıyorum. Depolama alanı az olduğu için (237GB) ekstra bir tane daha 500GB SSD ve 8 GB RAM almak istiyorum ama bu konulardan hiç anlamam. Yanlış bir ürün almak istemiyorum. Hem uygun fiyatlı hem de benim laptopa uygun ürünler hangileridir? Çok teşekkür ederim. İyi günler.

CPU-Z kurup bütün ekranların fotoğrafını atabilir misin?
SSD işine bakarım da RAM piyasasında yokum.

CPU-Z kurup bütün ekranların fotoğrafını atabilir misin?
SSD işine bakarım da RAM piyasasında yokum.
Buyrun hocam. Acaba görebiliyorsanız cihazımda hangi ram kullanılmış?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    122,7 KB · Görüntüleme: 36
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    81,7 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    77,3 KB · Görüntüleme: 39
  • Ekran Alıntısı3.PNG
    109,7 KB · Görüntüleme: 31

Bu RAM'i takıp kullanabilirsin veya biraz daha ucuz olsun istersen;

İkisi de Micron kullandığı için fark olmaz.

Sağolun hocam. Uyun fiyatlı 500gb bir sad de önerirseniz çok iyi olur. Çok teşekkür ederim

Sağ olun hocam. Uyun fiyatlı 500GB bir sad de önerirseniz çok iyi olur. Çok teşekkür ederim.

Bu modelde PCI-e M.2 yuvası hariç bir slot yok galiba. Ne 2.5ınc ne de ekstra PCI-e slotu göremedim. İçindeki değiştiriecekseniz 500GB istediğiniz için bunu atıyorum;

Önerim biraz daha zorlayıp bunu almanız, aşırı bir fiyat farkı yok;

Hocam slot yoksa ne yapabilirim. Hangi ürün için yer var veya var mı. Yoksa bilgisayar üzerindeki SSD yi söküp yenisini mi takmam gerekiyor

Hocam slot yoksa ne yapabilirim? Hangi ürün için yer var veya var mı? Yoksa bilgisayar üzerindeki SSD'yi söküp yenisini mi takmam gerekiyor.

Halihazırda bulunan SSD'yi çıkarıp yeni aldığınızı takabilirsiniz. Başka türlü yükseltme yapmak için slot mevcut değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…