AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar touchpad calışmıyor. Önceden sürücü yoktu simdi yükledim daha sonra sildim şimdide klavye vetouchpad çalışmyor. Acer aspre e1 522 pc Doğru srcyu yukledim ama olmadı. Srucu buyuk ihtimai ile deve dısı kalmış öle sanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2014
Arkadaşlar touchpad calışmıyor. Önceden sürücü yoktu simdi yükledim daha sonra sildim şimdide klavye vetouchpad çalışmyor. Acer aspre e1 522 pc Doğru srcyu yukledim ama olmadı. Srucu buyuk ihtimai ile deve dısı kalmış öle sanıyorum.
ShiroiS Megapat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2014 #2 Laptop ise eğer Fn tuşuna başın ve deneyin.
AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2014 #3 Klavye ve tochpad calışmıyor denedim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2014
ShiroiS Megapat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2014 #4 Bir arkadaşından usb porlu bir klavye ödünç al ve sorunu çözmeye çalış sistemi geri yükle klavye ile.
Bir arkadaşından usb porlu bir klavye ödünç al ve sorunu çözmeye çalış sistemi geri yükle klavye ile.
AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2014 #5 Şu an klavyesiz, çözebileek var mı ? Saat 7'de işe başlayacağım da. Murat5038 https://www.technopat.net/sosyal/üye/syper.7288/ Spurs Mikail Fidan Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2014
Şu an klavyesiz, çözebileek var mı ? Saat 7'de işe başlayacağım da. Murat5038 https://www.technopat.net/sosyal/üye/syper.7288/ Spurs Mikail Fidan
ShiroiS Megapat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2014 #6 Acer Fn F7 tuşuna birlikte bassın diyor. İngilizcen eğer iyiyse; Click Start, then right-click My Computer (or Computer) and click Manage. In the Computer Management window, on the left, click Device Manager. Click the + sign in front of Mouse and other pointing devices. Right-click the device listed below Mouse and other pointing devices and select Uninstall. Click OK to confirm removal of the device. Restart the system. Windows will detect and automatically install the touchpad driver.
Acer Fn F7 tuşuna birlikte bassın diyor. İngilizcen eğer iyiyse; Click Start, then right-click My Computer (or Computer) and click Manage. In the Computer Management window, on the left, click Device Manager. Click the + sign in front of Mouse and other pointing devices. Right-click the device listed below Mouse and other pointing devices and select Uninstall. Click OK to confirm removal of the device. Restart the system. Windows will detect and automatically install the touchpad driver.
AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #7 Bios ile alakalı çıktı. Resetledikten sonra düzeldi. Yardım için sağol.
ShiroiS Megapat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #8 Önemli değil. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2014