Acer Aspire E1-570 Mini PCI-E ile Harici Ekran Kartı Takmak

Makaleler
3
Daha fazla  
Acer Aspire E1-570 dizüstü bilgisayara sahibim oyundaki performansı beni üzdüğü için R7 240 ekran kartını takmak istiyorum. Öncelikle zihninizde bir fikir oluşturmak için şu videoyu bırakayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de şu ürün linklerini bırakayım.
Tahmini Teslimat Zamanı

Bu ürün 8+18 pin sayısına sahip fakat Türkiye'de satılmıyor. Türkiye'de satılan benzer ürünler var fakat onlar 7+11 pin sayısında- wireless kart yuvasıyla uyumlu olup olmaz mı bilmiyorum. Bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum.

Türkiye'de benzer bir ürün linki: 60 Cm Pci Express Riser Kart Pci-e 1x To 16x Dönüştürücü Kablo Usb 3.0 Sata Ver. 006c GittiGidiyor'da 301654935

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer elinde o ekran kartı zaten mevcutsa ve harici ekranın da varsa dene. Onun dışında işlemci de zaten performanslı bir model değil ve takmak istediğin kart da keza öyle. Uygun olduğunu bildiğin parçayı yurt dışından sipariş vermen en garantili yol olur. Ama diğer parçalar elinde yoksa ekstra para harcamayıp, ileride bilgisayarı değiştirmek daha iyi olur sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…