2 yıl once bu bilgisayarı almıstım çok ağır oyunlar oynamam ancak suan ekran kartı konusunda sıkıntı çekiyorum yeterli gelmiyor yükseltmek istiyorum bütçem de çok değil yeni bilgisayar alacak kadar 1 yıl idare edecek birsey düşünüyorum. Hangi ekran kartını almalıyım bilgisayar yükseltmeye uygun mudur? Şimdiden teşekkürler...
Takılabilecek en yüksek işlemci i7 3612QM' dir. İstersen 2. el sitelerinden bulabilirsin ama fiyat olarak cebini yakabilir tavsiyem hiç elleme ileride yeni bir cihaz alırsın. Bu cihaza yatırım yapmak mantıksız olur. Sadece illa ben laptpo hızlansın istiyorum dersen SSD öneririm.
İstersen 120GB' lık yada 240GB' lık bir SSD alabilirsin. Masaüstü performansını çok ciddi oranda arttıracaktır. Windows açılış kapanış sürelerini, internetteki sörf hızında artar hemde ciddi anlamda artış olur. Ayrıca yeni cihaz aldığında onada takıp kullanabilirsin.
SSD isini kuzenimin bilgisayarında denemistik gercekten + ları çok yeni alacağımda ssd olmasınıda düsünüyorum o yuzden simdilik para harcamayım diye düsündüm. Sağolasın kardeşim fikir verdiğin için