B Birol Hectopat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2014 #1 Laptop modelim Acer Aspire E1-571G. Ekran kartı değişebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2014
E Enes ERGÜN Hectopat Katılım 19 Nisan 2013 Mesajlar 410 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2014 #2 Gömülüdür. Değişmez maalesef.
Caner DALKILIÇ Megapat Katılım 17 Kasım 2013 Mesajlar 435 Çözümler 1 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Teknisyeni/Bilgisayar Uzmanı 3 Mayıs 2014 #3 Çoğu dizüstü bilgisayarda ekran kartı anakart ile bir bütündür. Değişmez.
Oytun72 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 4 Yer Samsun, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2014 #4 Belli olmaz, modele gore degısır. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2014
Caner DALKILIÇ Megapat Katılım 17 Kasım 2013 Mesajlar 435 Çözümler 1 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Teknisyeni/Bilgisayar Uzmanı 3 Mayıs 2014 #5 Çoğu dizüstü bilgisayar dedim zaten kardeşim, istisnalar var. Örnek: MSI Gaming serisi. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2014
Bora1 Hectopat Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 508 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2014 #6 Giriş ve orta seviye laptopların büyük bir çoğunlığunda anakarta gömülü şekildedir.
O Onay Kalkan Ziyaretçi 3 Mayıs 2014 #7 Caner DALKILIÇ dedi: Çoğu dizüstü bilgisayar dedim zaten kardeşim, istisnalar var. Örnek: MSI Gaming serisi. Genişletmek için tıkla... MSI Gaming serisinde bile hepsinin ekran kartı değişmiyor. Mesela GE serisi genelde değiştirilemezken, GT serisinin ekran kartı değişebiliyor. İnternetten bu modele baktığım kadarıyla ekran kartınız giriş seviyesi. Yukarıda da gerekli cevaplar verilmiş. Ekran kartınızı değiştiremezsiniz.
Caner DALKILIÇ dedi: Çoğu dizüstü bilgisayar dedim zaten kardeşim, istisnalar var. Örnek: MSI Gaming serisi. Genişletmek için tıkla... MSI Gaming serisinde bile hepsinin ekran kartı değişmiyor. Mesela GE serisi genelde değiştirilemezken, GT serisinin ekran kartı değişebiliyor. İnternetten bu modele baktığım kadarıyla ekran kartınız giriş seviyesi. Yukarıda da gerekli cevaplar verilmiş. Ekran kartınızı değiştiremezsiniz.