bnJunior Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #1 SSD veya HDD modeli Lexar 128GB SSD ATA Device Merhaba. Acer Aspire E1-571G model bilgisayarım Valorant ve Asphalt 9 oynarken çok ısınıp kapanıyor. Boşta iken bile. Nedir bunun çözümü? Cidden çok sinir etmeye başladı. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2024
Merhaba. Acer Aspire E1-571G model bilgisayarım Valorant ve Asphalt 9 oynarken çok ısınıp kapanıyor. Boşta iken bile. Nedir bunun çözümü? Cidden çok sinir etmeye başladı.
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 12 Temmuz 2024 #2 Termal macunu yenileyebilirsin, fan temizliği yapabilirsin. Artı 1 Eksi
KS KS bnJunior Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #3 Xevanior dedi: Termal macunu yenileyebilirsin, fan temizliği yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam düşünüyorum ama babamı boşta bulamıyorum ki. Hep işte Bunu ayarlardan kapatmanın bir yolu yokmu? Yani kendini kapatmasın Artı 0 Eksi
Xevanior dedi: Termal macunu yenileyebilirsin, fan temizliği yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam düşünüyorum ama babamı boşta bulamıyorum ki. Hep işte Bunu ayarlardan kapatmanın bir yolu yokmu? Yani kendini kapatmasın