B Berat Bayhan Hectopat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 61 22 Ağustos 2020 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi bu sistemle oynayabilir miyim? The Walking Dead: The final season. Sistem gereksinimleri: 64-Bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir. Işletim sistemi: Windows 7 64 Bit service pack 1. Işlemci: Intel Core 2 Duo 2.8GHz. Bellek: 3 GB RAM. Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTS 450 2 GB. DirectX: Sürüm 11. Depolama: 15 GB kullanılabilir alan. Ses kartı: DirectX 11 sound device.
Başlıkta da gördüğünüz gibi bu sistemle oynayabilir miyim? The Walking Dead: The final season. Sistem gereksinimleri: 64-Bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir. Işletim sistemi: Windows 7 64 Bit service pack 1. Işlemci: Intel Core 2 Duo 2.8GHz. Bellek: 3 GB RAM. Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTS 450 2 GB. DirectX: Sürüm 11. Depolama: 15 GB kullanılabilir alan. Ses kartı: DirectX 11 sound device.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 22 Ağustos 2020 #2 Ekran kartın kötü ama berbat değil, düșük ayarlarda oynarsın diye düșünüyorum. Artı 0 Eksi
KS KS B Berat Bayhan Hectopat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 61 22 Ağustos 2020 #3 baran_basaran dedi: Ekran kartın kötü ama berbat değil, düșük ayarlarda oynarsın diye düșünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında bana kesin bir cevap lazım ama yine de teşekkürler. Artı 0 Eksi
baran_basaran dedi: Ekran kartın kötü ama berbat değil, düșük ayarlarda oynarsın diye düșünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında bana kesin bir cevap lazım ama yine de teşekkürler.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 22 Ağustos 2020 #4 Berat Bayhan dedi: Aslında bana kesin bir cevap lazım ama yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gördüğün gibi GT 710'da oynatıyor, senin GPU'nunda ona yaklaștığını varsayarsak, yine oynatır. Artı 0 Eksi
Berat Bayhan dedi: Aslında bana kesin bir cevap lazım ama yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gördüğün gibi GT 710'da oynatıyor, senin GPU'nunda ona yaklaștığını varsayarsak, yine oynatır.
capricornus Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 83 22 Ağustos 2020 #5 Düşük ayarlarda oynatır. Artı 0 Eksi
KS KS B Berat Bayhan Hectopat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 61 22 Ağustos 2020 #6 baran_basaran dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gördün gibi GT 710'da oynatıyor, senin GPU'nunda ona yaklaștığını varsayarsak, yine oynatır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.Düşük ayarlarda deniyeceğim. capricornus dedi: Düşük ayarlarda oynatır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.Sağolun Artı 0 Eksi
baran_basaran dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gördün gibi GT 710'da oynatıyor, senin GPU'nunda ona yaklaștığını varsayarsak, yine oynatır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.Düşük ayarlarda deniyeceğim. capricornus dedi: Düşük ayarlarda oynatır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.Sağolun