Acer Aspire E15 donma sorunu

PumP İtx

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba,
Elimde Acer Aspire E15 laptop var. Yeni format atıp tüm driverları yüklememe rağmen Chrome'a girerken bile donuyor. Nedeni nedir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. (SSD'lik bir durum yok. HDD yavaşlığının da altında bir yavaşlık mevcut.)
Laptop özellikleri:
-Intel i5-7200 2.5GHz.
-NVIDIA GeForce 940MX 2 GB.
-8 GB DDR4 RAM.
-1TB HDD.

Şu işlemleri yapın.

• CMD yönetici olarak çalıştırıp şu komutu girin.

Kod:
powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61

• Bu rehberime bakarak yeni format atılan sistemde neler yapılmalı bakın. Ekran kartı sürücülerinizi nasıl güncelleyeceğinizi anlattım. BIOS güncellemeleri ve çipset güncellemeleri buna dahil.

Şu işlemleri yapın.

Kod:

• Bu rehberime bakarak yeni format atılan sistemde neler yapılmalı bakın. Ekran kartı sürücülerinizi nasıl güncelleyeceğinizi anlattım. BIOS güncellemeleri ve çipset güncellemeleri buna dahil.

Bahsetmiş olduğun kodu girdiğim zaman "ınvalid parameters -- try "/?" For help " yazısını alıyorum.

Şu kodu yazın o zaman CMD yönetici olarak çalıştırıp.

Kod:
Powercfg -setactive 8c5e7fda-e8bf-4a96-9a85-a6e23a8c635c
Yazdım ama herhangi bir şey olmadı
Şu işlemleri yapın.

Kod:

Rehberdeki tüm işlemleri yapmış bulunmaktayım ama herhangi bir değişim olmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı