Slender™ Hectopat Katılım 22 Ocak 2015 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar bugün Acer Aspire e15 laptop aldım ne yaparsam yapayım açamadim. Sanirsam linux yüklü. Bunu ben nasıl kaldırıp windows kurabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyu ben çektim Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2015
Arkadaşlar bugün Acer Aspire e15 laptop aldım ne yaparsam yapayım açamadim. Sanirsam linux yüklü. Bunu ben nasıl kaldırıp windows kurabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyu ben çektim
D deepdark0 Ziyaretçi 27 Temmuz 2015 #2 Burada USB hazırlama ve kurulum rehberleri var. Microsoft DreamSpark Kayıt, Kullanım ve Lisans Alma Rehberi | Technopat Sosyal
Burada USB hazırlama ve kurulum rehberleri var. Microsoft DreamSpark Kayıt, Kullanım ve Lisans Alma Rehberi | Technopat Sosyal
AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2015 #3 F2'ye basarak bios menüsü açılıyor. Orada F12 boot menüsünü etkinleştir. Daha sonra F10'a bas ayarları kaydet. USB'yi tak ve Pc yeniden başladığı sırada F12'ye birkaç kez bas. Oradan Usb'nin ismi gozükür.
F2'ye basarak bios menüsü açılıyor. Orada F12 boot menüsünü etkinleştir. Daha sonra F10'a bas ayarları kaydet. USB'yi tak ve Pc yeniden başladığı sırada F12'ye birkaç kez bas. Oradan Usb'nin ismi gozükür.