Acer Aspire E15 SSD uyumu

unalka07

Centipat
Laptop SSD alacağım. Hangi SSD'ler uygun, yazabilir misiniz?

Laptop marka modeli: Acer Aspire'e 15.

500GB HDD'nin yerine direkt takacağım. HDD'm öldü, o yüzden yenisi alacağım fakat SSD uyumunda bilgim yok.
M.2 düşünüyorum (uyarsa).
Bunu alacağım uyuşur mu?
Laptop modelinin devamını unutmuşum yazayım:
Acer Aspire E 15 - E5-575G-58QX
Laptop bu : ACER E5-575G CORE İ5 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer E5-575G notebook en uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al!

Hocam M2 yuvası var cihazda Disassembly videolarında gördüm. Attığınız M2 SSD uygun gibi duruyor.
Hocam emin misiniz?
O'na göre sipariş vereceğim.
Model ve Laptop modelinin linkini attım lütfen yardımcı olsanız.
Teknoloji cahili sayılırım
Hocam emin misiniz?
O'na göre sipariş vereceğim.
Model ve Laptop modelinin linkini attım lütfen yardımcı olsanız.
Teknoloji cahili sayılırım
Replace the hdd with a ssd (solid state disc), Replacement of the battery with a new one (in this video AS16A5K 14.8V 2650mAh) How to upgrade the ram (up to 32GB // 2x16GB DDR4 RAM 2133 or 2400Mhz 1.2V 260pin) Replace the m.2 SSD

Video bu :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Acer E15 Series E5 575G E15 Series HowTo Disassembly Repair & Replacement of HDD SSD RAM Battery Fan​

Hemen daha net bakıp dönecem.
Hocam attığınız videoda 2.49 uncu dakikada ve devamında söküp gösterdiği parça M2
M2 portu var cihazda.
Dostum çok fazla sana yazıyorum kusura bakma.
bu yazan kişinin modeli ile benimki yakın işlemcimiz aynı onun hdd si 1tb ve rami 8 gb diğerleri benzer model. O kişi m2 takabiliyormuş ben de takarım dimi yani?
HWiNFO64 bu programla baktım şuan ki hdd Sata 6 Gb/s SATA III müş yani M2 ile uyuyor değil mi?
Şuan bulunan HDD SATA III, bu attığım SSD'de SATA III sorunsuz çalışır umarım.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Hocam attığınız linktekini takacak tek yer var. Onada HDD takılı sizin. Onu çıkarırsanız olur, SSD'yi takarsın onun yerine

Hocam PC'yi söktüm baktım ekstra M.2 boş yuva var.
Bağlantı: PCI-e Gen 3.0 X 4
Benimki Gen 3.0 X 2 bir sorun olur mu olmazsa bunu alacağım.
Ekran fotoğraf atabilirim HWiNFO'dan baktım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…