Acer Aspire E5 571G RAM Takviyesi

mustafa katran

Decapat
Arkadaşlar Acer Aspire E5 571G bilgisayarımda daha iyi PUBG Mobile oynayabilmek için 6 GB 800 MHz olan RAM'imi 8 GB 1600 MHz çıkarmak istedim ama almış olduğum 8 GB Kingston 8 GB 1600 MHz RAM'i çalıştırmadı. Hangi slota takarsam takim öncekileri çalıştırıyor ama yeni aldığımı çalıştırmıyor, acaba RAM'i 4+4 şeklinde mi almalıydım? Bu konuda fikri olan bana yardımcı olabilir mi rica etsem? Bir de ne kadar bir etkisi olur RAM'leri değiştirsem? Ekran kartım NVIDIA GeForce 820M.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle önceki 6 GB lık Ramleriniz 4+2 1600MHZ 1.35Volt luktur DDR3 ramlerde 800MHZ Ram olmaz. Yeni aldığınız 8 GB lik Ram in voltaj değeri nedir.

Öncelikle önceki 6 GB lık Ramleriniz 4+2 1600MHZ 1.35Volt luktur DDR3 ramlerde 800MHZ Ram olmaz. Yeni aldığınız 8 GB lik Ram in voltaj değeri nedir.
Resimde de görüldüğü gibi yazıyor aldığım RAM'in voltaj değeri 1.5Volt

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı4.PNG
    3,1 KB · Görüntüleme: 68
  • Ekran Alıntısı5.PNG
    3,4 KB · Görüntüleme: 72
Baktım resminide attım yani 1.35 volt olması yeter tek parça 8 gb alsam olurmu diyorsunuz birde pubg mobile oynarken etkisi ne olur acaba fikriniz varmı fps falan iadesini yaptım ürünün peki aida64 programından bakınca bellek hızı kısmında ddr3-1600 (800 mhz ) yazıyor ramlerim 1600 mhz olmasına rağmen 800 mhz de mi çalışıyor demek oluyor

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı6.PNG
    6,9 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Baktım resminide attım yani 1.35 volt olması yeter tek parça 8 gb alsam olurmu diyorsunuz birde pubg mobile oynarken etkisi ne olur acaba fikriniz varmı fps falan
8gb DDR3L 1600mhz cl11 1.35v aldıktan sonra tek slot takmanıza gerek yok 2 GB lık Ram i söküp 4+8 Dual Ram olarak kullanabilirsiniz. Bir miktar performans artışı elbet. Şunu da unutmamak lazım ne kadar her özelliği aynı olsada bazen ramler uyumsuzluk yaratabiliyor. Alacağınız 8 GB Ram diğer 4 GB ile uyuşmassa tek slot olarak kullanabilirsin ama bu seferde önceki 4+2 dual ram den farkı olmaz performansın.

çok teşekkür dediklerinizi yaptım ve oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…