A Atesali351 Kilopat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2018 #1 Merhaba arkadaşlar. Bugün daha yeni başıma gelen bir sorun için size danışmak istedim. Laptop bilgisayarımdaki Touchpad çalışmıyor. Ayarlarda etkin gözüküyor ama hiçbir işlevi yok. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2018
Merhaba arkadaşlar. Bugün daha yeni başıma gelen bir sorun için size danışmak istedim. Laptop bilgisayarımdaki Touchpad çalışmıyor. Ayarlarda etkin gözüküyor ama hiçbir işlevi yok. Yardımcı olur musunuz?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 9 Mayıs 2018 #2 Aygıt Yöneticisi'nden Touchpad'in donanım kimliğini paylaşabilir misin ? Bu arada hangi işletim sistemini kullanıyorsun ? Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun
Aygıt Yöneticisi'nden Touchpad'in donanım kimliğini paylaşabilir misin ? Bu arada hangi işletim sistemini kullanıyorsun ? Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun
A Atesali351 Kilopat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2018 #3 Sanırım istediğiniz bu. Ancak tüm sürücüler güncel. İşletim sistemi Win 10 Home Egemen dedi: Aygıt Yöneticisi'nden Touchpad'in donanım kimliğini paylaşabilir misin ? Bu arada hangi işletim sistemini kullanıyorsun ? Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Genişletmek için tıkla... ilgilenir iseniz sevinirim. Dosya Ekleri Adsız.png 57,6 KB · Görüntüleme: 88
Sanırım istediğiniz bu. Ancak tüm sürücüler güncel. İşletim sistemi Win 10 Home Egemen dedi: Aygıt Yöneticisi'nden Touchpad'in donanım kimliğini paylaşabilir misin ? Bu arada hangi işletim sistemini kullanıyorsun ? Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Genişletmek için tıkla... ilgilenir iseniz sevinirim.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 10 Mayıs 2018 #4 Fare ve diğer işaretçi aygıtları altında bulunan Touchpad'in donanım kimliğini linkini attığım konudaki gibi buraya yazabilir misiniz ?
Fare ve diğer işaretçi aygıtları altında bulunan Touchpad'in donanım kimliğini linkini attığım konudaki gibi buraya yazabilir misiniz ?